НАЧАЛО Алткойни

Интернет звездата Андрю Тейт иска “да смачка” Solana

08.06.2024 20:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Интернет звездата Андрю Тейт иска “да смачка” Solana

Крипто общността познава интернет сензацията и бивш шампион по кик бокс Андрю Тейт от известно време поради общата му привързаност към Биткойн (BTC).

Напоследък Тейт очевидно се е заел да разширява хоризонтите си, когато става въпрос за крипто пазара, тъй като според последни новини той е обявил война на Solana (SOL).

На 7 юни той сподели публикация в X (Twitter) с прикачено късо видео на горящ Елмо от Мъпетите, в която заяви, че „ще смачка мрежата на Solana“.

Почти по същото време Тейт обяви, че е закупил 10,000 токена на тема Мадона (FONNA) с обяснението, че го е направил, защото не изпитва симпатии към нея.

Малко след интернет сензацията публикува още един пост, в който обещава, че ще придобие още криптовалути със съмнителна стойност и ще ги държи дългосрочно, ако посоченият пост бъде споделен повече от 2,000 пъти.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интересът към NFT се завръща – Етериум отново е лидер в класациите

Първоначално през 2024 г. крипто инвеститорите не проявиха голям интерес към NFT, но това се промени през последните седмици.

18.06.2024 14:00 2 мин. четене

Над $440 милиона бяха ликвидирани от пазара на криптовалути

През последните 24 часа пазарът на криптовалути претърпя рязък спад, който доведе до принудителни ликвидации на трейдъри, заличавайки близо половин милиард долара от пазара.

18.06.2024 13:06 2 мин. четене

БРИКС: Още две страни официално искат да се присъединят към алианса

С предстоящото разширяване на БРИКС по време на годишната им среща на върха, Малайзия и Тайланд обявиха намерението си да се присъединят към алианса.

18.06.2024 12:00 1 мин. четене

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

18.06.2024 11:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.