НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалута може да скочи с 50%, продължавайки серията от печалби

09.03.2024 14:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалута може да скочи с 50%, продължавайки серията от печалби

Притежателите на FLOKI токена в момента изпитват положителна инерция, като последните данни сочат стабилна възходяща траектория на цената му.

Сближаването на пазарните нагласи и данните от веригата представя интригуваща картина за представянето на цената на FLOKI.

Възможно ли е тази инерция да тласне FLOKI към амбициозната цел от $0.0003?

Броят на печелившите притежатели на FLOKI се увеличава, като в рамките на един ден се наблюдава забележително увеличение – от 30% на 94% и достигане на почти 70,000 печеливши адреса на 27 февруари. Тази цифра остава стабилна от миналата седмица насам, което предполага, че притежателите не желаят да се освободят от своите авоари. Устойчивият висок процент на печеливши притежатели обикновено е сигнал за повишено доверие сред потребителите.

Последният случай, в който процентът на печелившите притежатели на FLOKI достигна такива висоти, беше преди повече от година, на 16 февруари 2023 г. Тези настоящи пазарни условия биха могли да означават бича тенденция, отразяваща нарастващия оптимизъм сред инвеститорите. Все пак си струва да се отбележи, че някои притежатели може да обмислят продажбата на своите активи, което може да предизвика масови продажби.

Нива за наблюдение

Внезапното нарастване на продажбената активност може да окаже натиск за понижаване на цената на FLOKI, което потенциално да доведе до корекция или спад на пазара. Понастоящем цената на FLOKI остава значително над 14-периодната пълзяща средна стойност, което засилва бичата перспектива за нейната траектория.

Задържането на тази позиция над установеното ниво на подкрепа при $0.0001644 би могло да проправи пътя за покачване до $0.0003. Заслужава да се отбележи също така, че сред меме монетите FLOKI все още изостава от PEPE и WIF по ръст от началото на годината, което предполага потенциално прехвърляне на средства от тези монети към FLOKI.

Подобно възходящо движение би представлявало значителна потенциална печалба, отбелязвайки приблизително 44% увеличение от текущата ѝ цена. От решаващо значение е инвеститорите да бъдат бдителни спрямо потенциални пазарни спадове; пробив на критичното ниво на подкрепа при $0.0001644 би могъл да подкопае преобладаващите бичи настроения, като потенциално пренасочи стойността на FLOKI към по-ниска цел, вероятно около $0.0001322.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Губят ли големите инвеститори интерес към Етериум?

Цената на Етериум (ETH) се понижи след неотдавнашната ликвидация на криптовалути тази седмица. Макар че пазарните настроения изиграха значителна роля за тези изходящи потоци, институционалното участие остава от решаващо значение за по-широкото приемане на актива.

18.04.2024 16:00 2 мин. четене

75% от инвеститорите в Shiba Inu държат токените си повече от година

Впечатляващите 75 % от притежателите на Shiba Inu (SHIB) токени са демонстрирали своята лоялност, като са запазили инвестициите си в продължение на повече от една година.

18.04.2024 14:00 2 мин. четене

Близо 70% от инвеститорите в меме криптовалутата PEPE са на печалба

Pepe (PEPE), криптовалутата, вдъхновена от популярното меме с жабата, привлича огромно внимание на крипто пазара.

18.04.2024 10:00 1 мин. четене

Криптовалутите се разрастват два пъти по-бързо от интернет

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, изрази оптимизъм относно бъдещето на криптовалутите във финансите, предвиждайки значителни темпове на приемане, надхвърлящи дори растежа на интернет.

18.04.2024 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.