НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалута се изстреля с 4,160% – предстои ли корекция?

09.05.2024 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалута се изстреля с 4,160% – предстои ли корекция?

Крипто анализаторът Bluntz сподели предпазлива гледна точка относно популярна меме монета, класирана в топ 50 по пазарна капитализация.

Bluntz изрази опасения относно бъдещето на dogwifhat (WIF), меме криптовалута, базирана на блокчейна Solana (SOL). Той предполага, че WIF може да реализира значителен спад от приблизително 66% от сегашната си позиция.

Използвайки своя предпочитан метод за технически анализ, който често включва теорията на вълната на Елиът, Bluntz посочва, че WIF може да се приближава към завършването на коригираща вълна. Според тази теория цените на активите обикновено следват модел от пет вълни в първичната тенденция, като корекциите се проявяват в модел от три вълни.

Анализът на Bluntz предполага потенциално дъно за WIF около $1 преди потенциално възобновяване на възходящия тренд, водещо до нови върхове за всички времена.

В момента класиран на 43-то място по пазарна капитализация, WIF се търгува за $2.94. Струва си да се отбележи, че този меме токен преди това се срина до $0.069 на 10 януари, отбелязвайки зашеметяващото увеличение от 4,160% в рамките на само четири месеца.

В допълнение към наблюденията на Bluntz, друг анализатор, работещ под псевдонима Credible Crypto, изрази предпазливост по отношение на WIF и други меме токени. Credible Crypto предполага възможен спад от приблизително 47% от текущите оценки.

Credible Crypto подчертава важността на запазването на непредубедеността, заявявайки:

„За тези, които все още не са обмислили потенциала WIF да падне под $2 и очакват значителни спадове в различни меме токени, включително Dogecoin (DOGE), все още има време да го направят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.