НАЧАЛО Алткойни

Мечи сигнал за пазара на алткойни – очаква ли се корекция?

12.02.2024 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мечи сигнал за пазара на алткойни – очаква ли се корекция?

Водеща фирма, специализирана в крипто анализите, изрази опасения относно потенциален спад на пазарите на дигитални активи.

Santiment, известна със своите прозрения за тенденциите в криптовалутите, отбеляза скорошен скок в интереса към алтернативни алткойни.те Този засилен интерес съвпада с по-широко рали на пазара, белязано от значителни увеличения в обема на търговия и общата пазарна капитализация.

Santiment предполага, че подобен ентусиазъм сред търговците по време на пазарни възходи често показва ниво на алчност.

Фирмата също така подчертава преобладаващата възходяща тенденция на пазарите на криптовалута от октомври, характеризираща се със забележимо увеличение на цените както на Биткойн, така и на алткойните.

Въпреки това, на фона на текущия климат на инвеститорска алчност, Santiment предупреждава за възможна фаза на корекция както за Биткойн, така и за алткойни.

Скорошният скок в цената на BTC накара търговците да спекулират с различни ценови нива, като $50,000 се очертават като ключов момент. Интересното е, че тъй като Биткойн надхвърля тези прагове, алткойните привлякоха значително внимание, отклонявайки фокуса от Биткойн.

Тази тенденция, наблюдавана по време на продължаващия бичи цикъл, обикновено включва скок в цените на Биткойн, последван от печалби, които се вливат в алткойни, и евентуално фаза на корекция.

Santiment съветва да наблюдавате внимателно настроенията на инвеститорите, особено по време на пазарната активност през уикенда, за да прецените потенциалните промени в спекулативния интерес към алткойни.

Такова развитие може да сигнализира за началото на нова фаза в пазарния цикъл.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.