НАЧАЛО Биткойн

Марката за луксозни часовници Hublot представя нов модел който може да се купи само с Биткойн

септември 29, 2018 14:09 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Марката за луксозни часовници Hublot представя нов модел който може да се купи само с Биткойн

Швейцарската марка за луксозни часовници Hublot представи официалния си часовник Big Bang Blockchain в официално изявление на 19-и септември. Новият модел бе пуснат в чест на предстоящата 10-годишнина на Биткойн (BTC).

Според изявлението на Hublot, ограничената версия от 210 бройки може да бъде закупена само с BTC. Броят на часовниците символизира факта, че броят на Биткойн никога няма да надхвърли 21 милиона.

За да популяризира и продаде модела, Hublot си партнира с Octagon Strategy Limited (OSL) – основен азиатски брокер на дигитални активи, който ще помогне за обработката на данните на клиентите по време на предварителната продажба.

За да закупи Big Bang Blockchain, клиентът трябва да се регистрира на специален уебсайт. След това OSL да потвърди данните и да изпрати детайлите за плащане по имейл. Новият модел Hublot ще бъде доставен на купувачите в началото на 2019 година.

Елитната швейцарска марка също отдаде почит на блокчейн технологията, наричайки я „революция във финансовата система“. Hublot допълнително обясни важността на децентрализацията:

Чрез разрешаване на разпространението на цифровата информация, технологията блокчейн изгражда гръбнака на нов тип интернет. Един от най-мощните и най-бързо развиващи се инструменти за търговия, който се отличава с неговата оригиналност – технологията блокчейн – да не говорим за неограничена възможност на употреба в различни аспекти, които ще революционизират различни промишлени норми и занаяти.


Швейцарската марка не е единствената, която да напомня предстоящата годишнина на Биткойн . Например, галерия за изкуство в Париж обяви изложба, наречена „Bitcoin Art (R)evolution“, която има за цел „да покаже потенциала на криптовалутите“.

Според прессъобщение, по време на събитието, всяко произведение на изкуството може да бъде закупено както с BTC, така и с други криптовалути (Litecoin, Monero , Ethereum).

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини