НАЧАЛО Алткойни

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE).

Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA).

Klima DAO е проект, предназначен да даде възможност на потребителите да участват на пазара на въглеродни емисии чрез своя токен KLIMA. Според уебсайта на проекта един KLIMA е подкрепен от поне един тон токенизирани верифицирани въглеродни квоти, заключени в хазната на протокола.

По-нататък Кюбан разказва за сложния процес, свързан с опитите за придобиване на въглеродни кредити, като отбелязва, че е чувствително по-лесно да се купуват KLIMA токени, отколкото въглеродни кредити.

В списъка на инвеститорите е и Blocto, (BLT), чиято основна цел е да опрости взаимодействието с блокчейн приложения в различни блокчейн мрежи както за разработчиците, така и за обикновените потребители.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво правят големите инвеститори в момента?


Друг алткойн в списъка на Кубан е Injective (INJ) – децентрализирана борса, която предлага маржин търговия, деривати и други услуги на обширна междуверижна платформа.

Все още харесвам Injective. Все още смятам, че безсрочните договори имат реална възможност. Това не е лесен бизнес, но те имат шанс.

Кюбан също така е запален по Alethea Artificial Liquid Intelligence Token (ALI). ALI има за цел да внесе научнофантастични визуализации и концепции в метавселената чрез уникалното си предложение за интелигентни NFT, наричана iNFT, която може да бъде обучавана, за да повишава нивото си на интелигентност.

Ако можете да започнете да интегрирате ИИ в NFT, способни да създадат „виртуални хора“, които имат различни свойства. Можете да се забавлявате с това и да имате уникални приложения.

Инвеститорът казва, че също така следи Ocean Protocol (OCEAN), който се стреми да обобщава и монетизира потребителски данни.

OCEAN пакетира данни, за купуването и препродаването им, така че да има постоянни възнаграждения за хората, които създават данните. Всъщност те не са се справили толкова добре, колкото ми се искаше, но това е концепцията.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене