Home

Марк Кюбан и директорът на Ripple ще обсъждат крипто регулациите по време на среща с демократите

08.07.2024 15:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Марк Кюбан и директорът на Ripple ще обсъждат крипто регулациите по време на среща с демократите

Според журналистката от Fox Business Елинор Терет демократът Ро Хана организира в сряда във Вашингтон среща на тема криптовалути.

Сред забележителните участници са милиардерът предприемач Марк Кюбан, главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус и Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital.

Марк Кюбан е един от водещите привърженици на криптовалутите, като смята, че приемането на ясни регулации за сектора от Конгреса на САЩ преди президентските избори през 2024 г. може да помогне на президента Байдън да има още един мандат, като привлече положително настроени към криптовалутите избиратели.

Той изрази недоволство относно настоящия подход на Гари Генслер към правоприлагането на Комисията по ценни книжа и борси, който, както отбеляза, може да навреди на кампанията за преизбиране на президента Байдън.

Сред тези, които се очаква да присъстват на срещата, са служители на Coinbase, Kraken, Circle Andreessen Horowitz и бившият председател на CFTC Крис Джанкарло, както и законодатели от Демократическата партия.

Твърди се, че може да присъстват и служители на Белия дом като Джеф Зийнц, който е началник на кабинета на президента Байдън, и Карол Хаус, който заема длъжността съветник на Белия дом, имат нещо общо с изготвянето на регулации за криптовалутите по време на управлението на Байдън.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съдът разреши на Binance US да инвестира средства на клиенти в държавни ценни книжа

Американски съд одобри искането на Binance US да инвестира фиатни средства на клиенти, държани в BitGo, в американски държавни ценни книжа.

20.07.2024 13:10 1мин. четене

Ето коя технология не пострада при вчерашния глобален срив

С напредъка на света в дигиталната ера зависимостта от технологиите става все по-очевидна. Дигиталните инструменти и платформи вече играят решаваща роля във всичко – от комуникацията до бизнес операциите.

20.07.2024 12:00 2мин. четене

Главният изпълнителен директор на Binance апелира за търпение на фона на бичия цикъл на Биткойн

Поговорката “фондовият пазар възнаграждава търпеливите“ се простира отвъд традиционните финанси и важи и за сферата на криптовалутите.

20.07.2024 9:00 1мин. четене

Искате да се срещнете с Доналд Тръмп – ето колко Биткойн ще трябва да платите

Бившият президент Доналд Тръмп се стреми да получи значителен принос от своите поддръжници в областта на криптовалутите, като определи висока цена от $844,600 за лична кръгла маса на Биткойн конференцията 2024 в Нешвил.

20.07.2024 8:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.