НАЧАЛО Други

Манчестър Сити влиза в партньорство с крипто борсата OKX

11.07.2022 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Манчестър Сити влиза в партньорство с крипто борсата OKX

OKX, една от водещите борси за криптовалути в света, обяви, че ще бъде официален партньор за тренировъчната екипировка на Манчестър Сити за сезон 2022/2023 г.

Според съобщението за пресата, споразумението ще осигури присъствието на OKX в тренировъчната екипировка на мъжкия и женския първи отбор на Манчестър Сити. 

OKX добави, че първият отбор на мъжете дебютира с тренировъчния комплект при завръщането си за първата предсезонна тренировка, а женският отбор ще облече комплекта при завръщането си на тренировка следващия месец. 

Това последно развитие идва, след като през март крипто борсата OKX беше обявена за официален партньор на Манчестър Сити. 

Докато коментираше това последно развитие, Хайдер Рафик, глобален маркетинг директор на OKX, каза: 

Истинската смелост и упоритост се изграждат на тренировъчната площадка. Това е начинът, по който искаме да възпитаваме нови потребители на нашата платформа. Това, че сме официален партньор на Ман Сити за тренировъчния комплект, ни помага да разпространим този начин на мислене от тренировъчната площадка и върху общността на нашето приложение за търговия.

Искаме нашата общност да се учи от този начин на мислене и да използва нашата функция за демо търговия, за да тренира за реалната борса, точно както футболистите на Ман Сити тренират преди началото на сезона. Партньорството ни с Ман Сити осигури чудесна платформа, чрез която имаме възможност да образоваме тези, които са любопитни за криптовалутите и да предложим на вече замесените обучението, от което се нуждаят, за да участват отговорно.

OKX изтъкна, че нейната мисия е да образова и информира клиентите, за да ги направи отговорни дългосрочни търговци. Роел де Врайс, главен оперативен директор на City Football Group, заяви, че се радват да разширят съществуващите си взаимоотношения с OKX. Той добави, че:

Откакто започна първоначалното партньорство през март 2022 г., работихме заедно, за да “подсилим преживяването на феновете” чрез редица вълнуващи активации на съдържание преди високопрофилни мачове по време на кулминацията на сезон 2021/22 г. и очакваме с нетърпение да продължим да развиваме тези възможности през следващата година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 
Наближава остро движение за Биткойн (BTC), твърдят от Glassnode

Като част от партньорството OKX възложи на известния уличен художник Akse P19 и Global Street Art Agency да създадат произведения на изкуството с участието на Ерлинг Хааланд, Джак Грийлиш, Жоао Кансело и Джон Стоунс на четири места в Манчестър.

OKX добави, че в стенописите ще бъдат вградени QR кодове, които ще позволят на феновете да ги сканират и да получат шанс да спечелят свой собствен сезонен билет в ложата на OKX. 

Манчестър Сити е действащият шампион на английската Висша лига и е печелил титлата четири пъти през последните пет години. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Интересът към NFT се завръща – Етериум отново е лидер в класациите

Първоначално през 2024 г. крипто инвеститорите не проявиха голям интерес към NFT, но това се промени през последните седмици.

18.06.2024 14:00 2 мин. четене

БРИКС: Още две страни официално искат да се присъединят към алианса

С предстоящото разширяване на БРИКС по време на годишната им среща на върха, Малайзия и Тайланд обявиха намерението си да се присъединят към алианса.

18.06.2024 12:00 1 мин. четене

Прогноза за акциите на Microsoft за следващите 12 месеца

Когато разглеждаме гигантите в сектора на технологиите, Microsoft (MSFT) често е първата компания, която ни идва на ум.

18.06.2024 11:00 2 мин. четене

Dogecoin разработчик предупреди за рисковете от инвестиране в крипто

Криптовалутите са много интересен, но костелив орех, особено за начинаещите в тази област. Експоненциалният ръст на меме токени като Dogecoin е причина за масовото привличане на много начинаещи.

18.06.2024 10:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.