НАЧАЛО Алткойни

Малък NFT токен скочи с 10,000% в рамките на седем дни

март 6, 2021 13:36 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Малък NFT токен скочи с 10,000% в рамките на седем дни

Аткойнът с малка капитализация под привлече внимание след отпечатване на умопомрачителни печалби в рамките на седем дни на фона на скачащия интерес към незаменимите токени (NFT).

Non-Fungible Yearn (NFY) е нова порода крипто активи, която използва характерните черти на NFT и децентрализираното финансиране (DeFi).

 

NFY Finance цели да позволи на потребителите да залагат своите крипто активи в различни пулове, за да печелят NFY, като същевременно се отличава от традиционните платформи за залагане на DeFi.

 

“Платформата NFY създава екосистема, където вместо акаунт да бъде свързан с определен залог, NFT представлява правата върху залог … Процесът ще бъде същият като всяка друга платформа за залагане. Ключовата разлика е, че когато потребител заложи своята криптовалута, ще бъде изсечен NFT и вътре в него ще бъдат съхранени данните за залога.”

 

Проектът привлече вниманието на крипто инфлуенсъра и анализатор Тайлър Суоп, който покри монетата, докато се търгуваше около $31. Във видео, Суоп обяснява как проектът представя широк спектър от възможности.

 

“Това, което прави, е да създаде екосистема, където вместо адресите на портфейла, които представляват правото на залог, NFT ще представлява правото на заложените средства и доходността, която генерират. Ще можете да търгувате своите заложени токени и бъдеща доходност чрез NFT. По същество той превръща DeFi пуловете за ликвидност, които носят доходност, в NFT, което създава толкова много възможности като предварително изпечени и готови за работа NFT за човека, който не знае нищо за това…”

 

NFY катализира NFT хайпа до съвсем ново ниво, след като метеорично се покачи от 5,95 долара на 27-ми февруари до рекордното си ниво от 604 долара, което представлява ръст от над 10,000% за период от седмица. Неговата пазарна капитализация също се покачи от около 356,000 до над 37 милиона за същия период от време.

 

По време на писане на статията крипто активът се търгува на $374 според CoinGecko.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Биткойн: Рекорден обем шортове на актива

Биткойн (BTC) се шортва от големите институционални инвеститори с рекордни темпове, твърди водещ мениджър на цифрови активи.

септември 27, 2022 14:02 1 мин. четене

Цената на Polkadot (DOT) расте след новината за Tether

Polkadot (DOT) може да потвърди дългосрочен бичи модел с пробив от краткосрочен низходящ клин.

септември 26, 2022 19:00 1 мин. четене

Интерпол издава червена бюлетина на основателя на Terra

Срещу основателя на фирмата зад криптовалутата LUNA – Terraform Labs – е издадена „червена бюлетина“ от Интерпол.

септември 26, 2022 17:03 1 мин. четене

Shiba Inu (SHIB): Етериум китовете със засилен интерес към BONE

Един от токените на екосистемата Шиба Ину, BONE в момента е доста модерен сред Етериум китовете, които го използват за смарт договори.

септември 26, 2022 15:54 1 мин. четене