НАЧАЛО Други

Макафи срещу HitBTC

юли 1, 2018 17:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Макафи срещу HitBTC

Според Макафи обменът е въплътил корумпираните правомощия, които децентрализацията възнамерява да премахне.

Джон Макафи е поискал от своите Twitter последователи и от крипто общността да бойкотират борсата, известна като HitBTC.

Той каза следното в Twitter:

Крипто обмените се превърнаха в нещото, срещу което първоначално се борихме. Тяхната сила е огромна. Hitbtc, например, увеличи страданието на милиони бедни хора, които не могат да си позволят минималната вноска, тъй като е по-голяма от месечния им доход. Бойкотирайте ги.

В отговор на писанието му, много от последователите му изразиха недоволството си от обмена:

Един от Twitter последователите на Макафи твърди, че децентрализираните обмени са единственият начин да се отървете от централизираните борси, като HitBTC.

Други говориха за своя опит с обмена и как той задържал монетите им в продължение на седмици без обяснение. Това беше след като един от сътрудниците на Макафи предложи да му помогне в решаването на всички въпроси, свързани с обмена. Доказателство за това може да се види в съобщението по-долу:

Макафи обеща да продължи да се бори срещу HitBTC, докато обмена не промени приоритетите си, така че да са в съответствие с онези на крипто общността и тези, които не могат да си позволят високите такси на борсата. Джон издаде това предупреждение от Twitter-а си:

HitBTC Ще бъда най-лошият ви враг, докато не докажете, че сте съгласувани с нашата общност и наистина се интересувате да помагате на бедните. Вие не сте направили нищо, за да помогнете да се достъпва единственото безплатно здравеопазване в света.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене