НАЧАЛО Други

Макафи срещу HitBTC

юли 1, 2018 17:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Макафи срещу HitBTC

Според Макафи обменът е въплътил корумпираните правомощия, които децентрализацията възнамерява да премахне.

Джон Макафи е поискал от своите Twitter последователи и от крипто общността да бойкотират борсата, известна като HitBTC.

Той каза следното в Twitter:

Крипто обмените се превърнаха в нещото, срещу което първоначално се борихме. Тяхната сила е огромна. Hitbtc, например, увеличи страданието на милиони бедни хора, които не могат да си позволят минималната вноска, тъй като е по-голяма от месечния им доход. Бойкотирайте ги.

В отговор на писанието му, много от последователите му изразиха недоволството си от обмена:

Един от Twitter последователите на Макафи твърди, че децентрализираните обмени са единственият начин да се отървете от централизираните борси, като HitBTC.

Други говориха за своя опит с обмена и как той задържал монетите им в продължение на седмици без обяснение. Това беше след като един от сътрудниците на Макафи предложи да му помогне в решаването на всички въпроси, свързани с обмена. Доказателство за това може да се види в съобщението по-долу:

Макафи обеща да продължи да се бори срещу HitBTC, докато обмена не промени приоритетите си, така че да са в съответствие с онези на крипто общността и тези, които не могат да си позволят високите такси на борсата. Джон издаде това предупреждение от Twitter-а си:

HitBTC Ще бъда най-лошият ви враг, докато не докажете, че сте съгласувани с нашата общност и наистина се интересувате да помагате на бедните. Вие не сте направили нищо, за да помогнете да се достъпва единственото безплатно здравеопазване в света.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase няма никаква стойност, твърди Насим Талеб

Авторът на „Черният лебед“ и „Антикрехкост“ Насим Талеб е изключително негативно настроен към акциите на борсата Coinbase.

ноември 28, 2022 13:03 1 мин. четене

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене