НАЧАЛО Други

Джон Макафи иска да повдигне обвинения срещу HitBTC

юли 11, 2018 20:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джон Макафи иска да повдигне обвинения срещу HitBTC

По различни поводи и причини, Макафи е гласът на крипто общността. Той е осъждал "нечовешките" действия на някои правителства, които поставят забрана на крипто.

Джон Макафи обявява готовността си да повдигне обвинения срещу HITBTC.

Нападал е и Комисията по ценни книжа и борси (SEC), която по-рано категоризира някои монети като ценни книжа, а други не.

HITBTC не отговори на нашите искания. Подготвяме правна жалба срещу доставчика на услуги на HITBTC и срещу HITBTC. Ако имате проблем с HITBTC, моля изпратете подробности на: [email protected]

Kрипто ентусиастът събира информация от онези, които са имали проблеми с услугите на HitBTC. Макафи каза, че обмена е против хората, след като затвори достъпа до безплатно здравеопазване чрез Docademic.

Уважаваният програмист, чийто антивирусен софтуер, познат като McAfee, по-рано отправи осъдителни коментари срещу HitBTC, но остана недоволен, защото обменът не му отговори.

Според Макафи, крипто обменът е свързан с банки и правителства. Той добави, че за да свалим цялата система (деспотични правителствени политики), трябва първо да се свали обменът. Той каза, че е избрал HitBTC, защото те са най-лошите.

Изпратих единадесет пламени писма до @hitbtc и получих само един отговор. Нашата ли е вината? Главния изпълнителен директор на Docademic, г-н Чарлз Надер предупреди главния изпълнителен директор на Hitbtc три месеца преди тези ненужни смъртни случаи. Кажете ми сър, кой е отговорен?

Отговорът на HitBTC беше следния:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене

МВФ предупреждава Африка за рисковете от криптовалутите

Африка получи предупреждение от Международния валутен фонд (МВФ) за рисковете, които крие бързото приемане на крипто, изтъквайки, че само една четвърт от държавите в Субсахарска Африка са регламентирали официално криптовалутите.

ноември 26, 2022 17:03 1 мин. четене