НАЧАЛО Други

Джон Макафи иска да повдигне обвинения срещу HitBTC

юли 11, 2018 20:51 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джон Макафи иска да повдигне обвинения срещу HitBTC

По различни поводи и причини, Макафи е гласът на крипто общността. Той е осъждал "нечовешките" действия на някои правителства, които поставят забрана на крипто.

Джон Макафи обявява готовността си да повдигне обвинения срещу HITBTC.

Нападал е и Комисията по ценни книжа и борси (SEC), която по-рано категоризира някои монети като ценни книжа, а други не.

HITBTC не отговори на нашите искания. Подготвяме правна жалба срещу доставчика на услуги на HITBTC и срещу HITBTC. Ако имате проблем с HITBTC, моля изпратете подробности на: [email protected]

Kрипто ентусиастът събира информация от онези, които са имали проблеми с услугите на HitBTC. Макафи каза, че обмена е против хората, след като затвори достъпа до безплатно здравеопазване чрез Docademic.

Уважаваният програмист, чийто антивирусен софтуер, познат като McAfee, по-рано отправи осъдителни коментари срещу HitBTC, но остана недоволен, защото обменът не му отговори.

Според Макафи, крипто обменът е свързан с банки и правителства. Той добави, че за да свалим цялата система (деспотични правителствени политики), трябва първо да се свали обменът. Той каза, че е избрал HitBTC, защото те са най-лошите.

Изпратих единадесет пламени писма до @hitbtc и получих само един отговор. Нашата ли е вината? Главния изпълнителен директор на Docademic, г-н Чарлз Надер предупреди главния изпълнителен директор на Hitbtc три месеца преди тези ненужни смъртни случаи. Кажете ми сър, кой е отговорен?

Отговорът на HitBTC беше следния:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене

Спад в крипто измамите – ръст на хаковете

По-малко хора от всякога стават жертва на крипто измами, докато хакерските атаки се увеличават, сочат нови данни.

август 18, 2022 18:02 1 мин. четене

Инвестирайте в своето бъдеще със събитието FinX на 10 септември

Всяка мечта започва с инвестиция! Присъединете се към FinX – най-голямото събитие за инвестиции и финансови технологии в България!

август 18, 2022 13:34 1 мин. четене