НАЧАЛО Алткойни

Лайткойн (LTC): Предстоят ли още печалби?

ноември 26, 2022 14:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн (LTC): Предстоят ли още печалби?

Широко следен крипто анализатор прогнозира, че Лайткойн (LTC) ще продължи масивното си рали, но само ако бъде изпълнено определено условие.

Криптостратегът Джъстин Бенет казва в новия брой на своя бюлетин, че биковете на Лайткойн ще трябва да защитят ключово ценово ниво, в противен случай ралито може да имплодира.

Бенет каза, че цената на Лайткойн от $73.20 играе ключова роля в настоящото му рали, тъй като се е обърнала към ниво на подкрепа, след като действаше като ниво на съпротива по-рано този месец и още през май. 

Той твърди, че ако LTC затвори под $73.20, той ще се обърне обратно към ниво на съпротива и токенът вероятно ще започне да спада.

Напоследък LTC е на гребена на вълната, като проби съпротивата на ниво $73.20, която сега се обърна на подкрепа. Ако тази зона се задържи, мисля, че ще видим LTC да продължи да се покачва тук до $96.50 и потенциално до $128. Алтернативно, дневно затваряне обратно под $73.20 ще сложи край на ралито.

По-рано тази година Лайткойн се търгуваше на ценовите нива от $96.50 и $128. За да може Лайткойн отново да достигне тези цени, той ще трябва да се повиши съответно с около 25% и 65% от сегашната си стойност.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд


През последните няколко седмици LTC отбеляза значително повишение на цената, като през ноември достигна най-високата си стойност от $82.6, което е почти 50% увеличение спрямо цената му от $55.11 в началото на месеца. Оттогава тя се стабилизира и към момента на писане на статията и се движи около $78.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене