НАЧАЛО Биткойн

Lightning Network с 200% увеличение на капацитета на биткойн мрежата

ноември 20, 2018 16:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Lightning Network с 200% увеличение на капацитета на биткойн мрежата

Доскоро биткойн имаше значителна пазарна капитализация. Полученият ефект от това кара няколко проекта, построени върху или около биткойн блокчейн да започнат спираловидни движения. Въпреки мрака надвиснал над крипто пазара, Lightning Network показа 200% увеличение на капацитета на биткойн мрежата.

Lightning Network

Противно на общоприетото мнение за това какво се случва с масовото приемане на биткойн, Lightning Network доказва, че биткойн по никакъв начин не е изгубил инерцията си. Това се подразбира от настоящите данни, базирани на представянето на криптовалутата в Lightning Network.

Резултат с изображение за lightning network

LN, създадена за решаване на проблема със скалируемостта на биткойн, беше стартирана преди около 18 месеца. Lightning Network е слой от веригата извън основната биткойн мрежа. В LN, потребителите могат да се занимават със сделки от тип peer-to-peer на конкретен канал, без да имат нужда от достъп до главния ledger.

След като приключат, отвореният канал се затваря и данните се актуализират в ledger-а. В резултат на това капацитетът на мрежата значително се увеличава. Фактът, че този ledger не трябва непрекъснато да се актуализира, също е друго голямо предимство на мрежата.

Когато става дума за търговия с големи обеми, Lightning Network осигурява много по-голяма скорост на обработка на транзакциите в сравнение с основната мрежа.

200% увеличение в Биткойн мрежатаtron g>

Въз основа на неотдавнашен отчет, капацитетът на Lightning Network е нараснал с повече от 200%. Това доведе общите транзакции до около $2 милиона. Това масово нарастване на употреба е регистрирано през последните 4 месеца. През последните няколко седмици обаче, мрежата почти удвои капацитета си.

Мрежата досега доказва, че биткойн все още има много дълъг път да извърви, когато става дума за масово приемане и тепърва ще достига до пълния си потенциал.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини