НАЧАЛО Алткойни

Lido (LDO) се издига като безспорен лидер в индустрията за ликвиден стейкинг на Етериум

юли 7, 2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Lido (LDO) се издига като безспорен лидер в индустрията за ликвиден стейкинг на Етериум

Основната цел на Lido е да даде възможност на потребителите да стейкват ETH, без да е необходимо да блокират активи или да поддържат инфраструктура.

Според Glassnode, компания за крипто анализи, Lido (LDO) се очертава като доминиращ играч в сектора на ликвидния стейкинг на Етериум (ETH). Lido превъзхожда другите доставчици по отношение на предлагането, ликвидността и интеграционните мрежови ефекти.

При стейкинг в платформата на Lido потребителите получават Lido Staked Ether (stETH) в съотношение 1:1, което представлява техния стейкнат ETH. Тези stETH салда могат да се използват подобно на обикновените ETH за получаване на награди или доходност.

Glassnode също така подчертава, че Lido превъзхожда другите доставчици по отношение на дневните депозити и циркулиращото предлагане.

Компанията за анализи подчерта значителната преднина на Lido в сектора, като предлагането на платформата е 16 пъти по-голямо от това на най-близкия ѝ конкурент. От началото на тази година обаче предлагането на rETH, ликвидния токен за стейкинг на Rocketpool, нараства три пъти по-бързо от това на Lido.

Към момента на писане на статията LDO се търгува на цена от $1.90. Този криптоактив е на 32-то място по пазарна капитализация, като през последните 24 часа претърпя спад от 9%, но през последната седмица реализира увеличение от близо 2.9%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.