Home

‘Libra на Facebook не се различава толкова от другите криптовалути’

16.03.2020 11:45 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
‘Libra на Facebook не се различава толкова от другите криптовалути’

Libra на Facebook изцяло е заобиколена от противоречия. От партньорите, които се оттеглят от Асоциацията Libra, до изслушванията в Сената по проекта.

Въпроси като „Кога стартира проектът“, „Дали дори ще стартира“, „Дали наистина ще банкира небанкираните“, са оставени без отговор.

В неотдавнашен подкаст, Джо Лалуз, главен изпълнителен директор на Bison Trails и член-учредител на Aсоциация Libra, сподели мислите си за старта на Libra и обещанията, дадени в документацията.

Джо се съгласи с идеята на Libra да създаде финансово включване, но отбеляза, че не се различава по отношение на създаването на по-добра система за предаване, транзакция и преместване на пари от тези, които присъстват днес.

Освен това, той заяви,

„Не всичко е толкова различно от обикновения блокчейн и криптовалута. Всички в това пространство се опитват да решат много подобен проблем, който е как да създадем по-справедлива, по-отворена и по-прозрачна екосистема.”

Лалуз добави, че Асоциацията Libra понастоящем е заета с пускането на монетата и други приготовления.

Не може да не се чудим за дълголетието на проекта, като няколко политици от Франция, Германия и Швейцария заявяват своята цел да блокират инициативата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск върна “лазерните очи” на профилната си снимка в X

След като Джо Байдън обяви оттеглянето си от президентската надпревара в САЩ през 2024 г., милиардерът Илон Мъск промени профилната си снимка в X.

21.07.2024 23:09 1мин. четене

Доналд Тръмп с първи коментари след оттеглянето на Джо Байдън

След като Джо Байдън се оттегли от президентската надпревара, Доналд Тръмп коментира ситуацията чрез телефонно обаждане.

21.07.2024 21:44 1мин. четене

Стана ясно предложението на Джо Байдън за новия президент на САЩ

Джо Байдън реши да не продължава президентската надпревара, а да съсредоточи цялата си енергия върху задълженията си като президент до края на мандата.

21.07.2024 21:20 1мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: Джо Байдън официално се оттегля от президентската надпревара

Президентът на САЩ Джо Байдън обяви, че няма да се кандидатира за втори мандат, което изпрати изборите в неизвестна посока.

21.07.2024 20:58 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.