НАЧАЛО Други

LG ще докара метавселената до телевизорите на потребителите

януари 6, 2023 14:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
LG ще докара метавселената до телевизорите на потребителите

LG Electronics обяви, че се обединиява с платформата за облачни технологии Oorbit и Pixelynx - компания, създаваща интегрирана екосистема за музика, гейминг и Web3 - за да пренесе метавселената директно в телевизорите на потребителите.

С това сътрудничество южнокорейският технологичен гигант ще позволи на зрителите да изследват взаимосвързани виртуални светове, концерти и мултиплейър игри с изкуствен интелект чрез телевизорите на LG, което ще улесни потребителите да взаимодействат в метавселената.

Пуя Кооша, съосновател и главен технологичен директор на Oorbit, сподели:

Нашата патентована технология е съединителната тъкан, която свързва виртуалните светове и улеснява разработчиците и марките да въвеждат своите преживявания в метавселената. Мащабирането на технологията ни за милиони клиенти на LG TV е следващата стъпка в превръщането на метавселената в достъпна за всички.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн дава сигнал за обрат, твърди Кевин Свенсън


През март 2022 г. LG Electronics също официално актуализира целите си за развитие на бизнеса, като включи в тях софтуер, базиран на криптовалути и блокчейн.

Южнокорейска новинарска платформа съобщи, че LG е добавила две отделни цели, свързани с крипто, по време на годишното си общо събрание: „разработването и продажбата на софтуер, базиран на блокчейн“ и „продажбата и посредничеството на криптовалути“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене