НАЧАЛО Финтех

Ledger започна дистрибуцията на своя нов хардуерен портфейл

28.05.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ledger започна дистрибуцията на своя нов хардуерен портфейл

Ledger най-накрая започна да изпраща дългоочаквания си хардуерен портфейл Ledger Stax на клиентите, които са го поръчали предварително преди повече от година, с което сложи край на дългото забавяне на първоначалната дата на пускане на пазара.

Сътрудничеството с Тони Фадел, създателя на iPod, беше обявено на събитието за Web3 разработчици, Ledger Op3n, през декември 2022 г.

Първоначално предвиден за март 2023 г., Stax се сблъска с производствени проблеми, които доведоха до значителни забавяния и разочарование на клиентите, за което свидетелстват оплаквания в платформи като Reddit. Въпреки това Ledger вече започна да изпълнява поръчки, четиринадесет месеца след първоначалната дата на пускане.

Иън Роджърс, главен директор по опита на Ledger, подчерта предизвикателствата по време на разработването, но изтъкна успешното реализиране на визията им за Stax. Устройството се доставя в състояние на версия 1.4, като може да се похвали с усъвършенствания и допълнителни функции в сравнение с типичните пускания на версия 0.9.

Роджърс призна решаващата роля на Фадел в проектирането на Stax, като отбеляза, че неговият опит е допринесъл за естетическата му привлекателност и по-широката потребителска привлекателност. Той подчерта важността на балансирането на удобството за потребителя с ангажимента на Ledger за сигурност и самостоятелно попечителство на дигитални активи.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Правителството на Грузия си партнира с Ripple за дигитализиране на икономиката

Грузия направи значителни крачки в модернизирането на своя финансов сектор чрез иновативно партньорство с Ripple.

10.06.2024 22:00 1 мин. четене

Telegram стартира собствена платежна система

Telegram въведе нова функция, наречена Telegram Stars, за да подобри методите за плащане, особено за разработчиците на приложения в платформата.

07.06.2024 15:30 1 мин. четене

Портфейлът на Coinbase добавя функция “аларма”

Потребителите на мобилния крипто портфейл на Coinbase вече могат да получават автоматични предупреждения за дейности в блокчейн чрез услугата за изпращане на съобщения Notifi.

07.06.2024 13:00 1 мин. четене

Ripple обяви ново партньорство за подобрени международни разплащания

Ripple, водеща компания за крипто и блокчейн решения, обяви стратегическо партньорство с Clear Junction, глобален доставчик на решения за трансгранични плащания за регулирани институции.

06.06.2024 8:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.