НАЧАЛО Други

2 евтини дивидентни акции, които да купите сега

28.05.2024 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 евтини дивидентни акции, които да купите сега

Проучването на високодоходни акции с дивиденти предоставя възможност за ефективно оползотворяване на свободните парични средства.

По-специално, Enbridge и Enterprise Products Partners се очертават като основни опции, почитани заради постоянния им ръст на дивидентите и атрактивни входни точки, особено за инвеститори с ограничен първоначален капитал.

Enbridge: Фокусиран върху устойчивия растеж

Enbridge, водеща канадска тръбопроводна и комунална компания, предлага форуърд дивидентна доходност от близо 7.5%, което означава стабилни годишни дивиденти на инвестирани $100. Въпреки потенциалните данъчни последици, устойчивостта на дивидентите на Enbridge остава стабилна, подхранвана от стабилен паричен поток от дългосрочни договори. Със силен баланс и разумно управление на ливъриджа Enbridge е готов да подкрепи бъдещия растеж, като същевременно постоянно повишава стойността на акционерите.

Enterprise Products Partners: Надежден източник на приходи

Enterprise Products Partners може да се похвали с дивидентна доходност от над 7%. Въпреки потенциалните данъчни усложнения, честите разпределения го правят привлекателна опция за търсещите пасивни доходи. Подкрепено от стабилен паричен поток и кредитен рейтинг от най-високо ниво, Enterprise е добре позициониран за разширяване.

Заключение

Enbridge и Enterprise Products Partners са пример за потенциала на високодоходните дивидентни акции да служат като надеждни генератори на приходи. Тъй като инвеститорите търсят пътища за трансформиране на пасивни парични средства в печеливши потоци, тези акции се очертават като завладяващ избор, подкрепен от техните рекорди за ръст на дивиденти и обещаващи перспективи за бъдещо разширяване и подобрения на разпространението.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Trezor представя новата си серия хардуерни портфейли

Компанията за крипто портфейли Trezor официално обяви стартирането на Trezor Expert – персонализирана индивидуална услуга.

14.06.2024 17:30 1 мин. четене

АСЕАН започва да страни от Китай и се насочва към САЩ

Според неотдавнашно проучване, износът на страните от ASEAN за САЩ е надминал този на Китай за първи път от шест тримесечия насам.

14.06.2024 17:00 1 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

OPEC може да започне да губи контрола върху глобалните пазари на петрол

Общото мнение на експертната общност е, че ОПЕК+ може да не успее да поддържа цените на петрола на пазара, като контролира производството си, тъй като Международната агенция по енергетика (IEA) прогнозира завишено световното предлагане.

14.06.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.