НАЧАЛО Други

Hydro-Québec временно прекратява обработването на заявки от крипто-миньорите

юни 8, 2018 12:16 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Hydro-Québec временно прекратява обработването на заявки от крипто-миньорите

Големият канадски доставчик на електроенергия Hydro-Québec временно ще прекрати обработването на заявки от крипто-миньорите.

Компанията направи това, за да изпълни задълженията си за доставка на енергия за цялата провинция, сспоред прессъобщението, публикувано на 7-ми юни.

Hydro-Québec изпитва превишаване краткосрочния и средносрочния капацитет заради блокчейн компании. В това отношение провинциалното правителство на Квебек нареди на Hydro-Québec да спре продажбите на електроенергия на крипто-миньорите и обяви нова рамка за тази категория потребители на електроенергия.

През следващите дни Hydro-Québec ще подаде заявление до местния енергиен регулатор Régie de l’énergie. В нея ще предложи процедура за избор на проекти за блокчейн, за да „не пропускат възможностите, предлагани от тази индустрия“. Регулаторите ще се насочат към компании който могат да предложат на провинцията най-изгодните икономически предимства, включително инвестициите и създаването на работни места за местните.

Régie de l’énergie е инструктирана да разгледа „необходимостта от резервиран енергиен блок за тази категория потребители, възможността за максимално увеличаване на приходите на Hydro-Québec и въпроси, свързани със зимния пиков период“. Éric Filion, председател на Hydro-Québec Distribution, каза:

Блокчейн индустрията е обещаващ път за Hydro-Québec. Най-важните насоки са необходими, за да се гарантира, че развитието на тази индустрия ще увеличи плюсовете за Квебек, без това да доведе до повишаване на курса за нашите клиенти. Ние активно участваме в процеса на Régie de l’énergie така че тези насоки да могат да се изготвят възможно най-бързо. 

С този ход правителството на Квебек се отклонява от решението си да отвори пазара на електроенергия за миньори в края на миналия месец.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене