НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

ЯНУ. 25, 2022 01:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

Според мениджъра на цифрови активи Coinshares, Биткойн отбеляза седмица на институционални инвестиционни потоци, нарушавайки петседмичната тенденция на изтичане на средства.

CoinShares казва, че Cardano (ADA), Solana (SOL) и Polkadot (DOT) също са се радвали на приток през седмицата, което предполага, че инвеститорите очакват възможен обрат на пазара.


“Входящите потоци дойдоха по-късно през седмицата по време на период на значителна слабост на цените, което предполага, че инвеститорите, при настоящите ценови нива, виждат това като възможност за закупуване.”


Сред основните цифрови активи, Етериум (ETH) беше единствената криптовалута, която претърпя изходящи потоци миналата седмица, като продължи седемседмичната тенденция на спад за водещата платформа за смарт договори.


“Етериум продължава да отчита изходящи потоци с $16 милиона миналата седмица. Текущият 7-седмичен поток от изходящи потоци сега възлизат на $245 милиона... подчертавайки, че голяма част от скорошните мечи настроения сред инвеститорите е фокусирана върху Етериум, а не върху Биткойн.”


Image

Докато Етериум отчита $16 милиона от изходящи потоци миналата седмица, конкурентите му Solana, Cardano и Polkadot се радваха на незначителни потоци през седмицата съответно от $1.5 милиона, $1.5 милиона и $1.4 милиона.


Не Пропускай: Какво правят Биткойн (BTC) китовете?

Отрицателните крипто настроения показаха признаци на охлаждане в анализа на CoinShares от миналата седмица и тази тенденция изглежда продължава сред институционалните инвеститори с малките притоци от тази седмица.


Биткойн се радваше на входящи потоци от $14 милиона миналата седмица, след като загуби близо $320 милиона в изходящи през последните пет седмици. 


Незначителните потоци обаче не са тласнали цената на BTC нагоре, тъй като водещата криптовалута по пазарна капитализация се търгува около $36,500 към момента на писане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Курти ЯНУ. 27, 2022 Ко стаа бе криптак,що пращаш мнения дет ти не отърват в архива
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano китовете изкупуват големи количества ADA

Скокът на облекчението беше предизвикан от комбинация от фактори, включително силни настроения заради свръхпродаването на пазара, което накара търговците да правят поръчки за покупка при силно намален...
МАЙ. 17, 2022 07:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестицята на Binance в LUNA вече струва само $3,400

Борсата инвестира $3 милиона в екосистемата на Terra през 2018 г., като получи 15 милиона Luna токена. При пиковата цена на актива тази инвестиция е на стойност $1.6 милиарда, според Джао. Поради срив...
МАЙ. 16, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation...
МАЙ. 16, 2022 14:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните се...
МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света