НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Какво правят Биткойн (BTC) китовете?

ЯНУ. 24, 2022 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Какво правят Биткойн (BTC) китовете?

Съоснователят на Morgan Creek Digital Антъни Помплиано разглежда ключови показатели във веригата, за да определи дали Биткойн китовете отново натрупват от водещия крипто актив, докато той се търгува близо до $30,000.

В нов епизод на ‘Best Business Show’ Помплиано казва на своите над 330,000 абонати в YouTube, че BTC китовете до голяма степен са останали встрани по време на последната рязка корекция, при която BTC загуби над 50% от стойността си за два месеца.


“Все още липсват големи купувачи. Китовете във веригата, тези субекти с над 1,000 биткойни, те просто не купуват по никакъв материален начин. По същество просто върви настрани... Така че, въпреки че цената се покачва и намалява, ние все още виждаме странично движение.”


Той казва, че китовете трябва да започнат да поглъщат BTC, за да започне цената му да се покачва.


“За да можем да видим материално движение на цената нагоре, това, което можете да видите, е, че обикновено има нарастване на активността на китовете.

Китовете започват да купуват и след това следва цената...


Това означава, че не трябва да очакваме да видим движение на цените на материалите нагоре, докато не видим покачване на тази активност на китовете."


Помплиано разглежда и показателя за нетната реализирана печалба/загуба, който проследява дали притежателите на Биткойн продават на загуба или на печалба.


Не Пропускай: 
Да очакваме ли обрат на пазара?


Според изпълнителния директор на Morgan Creek, фазата на капитулация на Биткойн изглежда е към своя край.


“Капитулацията изглежда се забавя, което означава, че се реализират все по-малко загуби... В края на декември и началото на януари имаше тонове хора, които продаваха на загуба. 

Но сега се връщаме обратно към нулата, нещо като точка на рентабилност.”


Помплиано също следи процентното предлагане на Биткойн в показател за печалба. Той казва, че има признаци, че кралската криптовалута може да достигне дъното си скоро.


“Ако погледнем процента от предлагането на печалба, можете да видите, че той е само около 70% или нещо такова… Това е приблизително същото ниво, което видяхме през лятото, когато всъщност достигнахме дъното, преди да имаме масивно възстановяване.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

$1.2 милиарда в Биткойн бяха ликвидирани по време на спада миналата седмица

От неделя, 8-ми май – когато стабилната монета TerraUSD започна да губи своята фиксация към щатския долар и крипто пазарите започнаха да се сриват – към събота, 14-ти май, търговците на Биткойн дерива...
МАЙ. 17, 2022 09:56 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale пуска първия европейски ETF

Очаква се новите борсово търгувани продукти да бъдат листнати на Лондонската фондова борса (LSE), Borsa Italiana и Deutsche Borse Xetra.Още през февруари Grayscale обяви своя ETP в Съединените щати, п...
МАЙ. 16, 2022 19:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителен скок след скорошния спад

Анализаторът Джъстин Бенет каза на своите последователи в Twitter, че Биткойн вероятно е отпечатал временно дъно, след като е успял да си върне ключово ниво на подкрепа.“Има голям шанс крипто да дости...
МАЙ. 16, 2022 12:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

44 държави ще се срещнат в Салвадор, за да обсъдят Биткойн

В последващи туитове президентът обяви, че Централната банка на Сао Томе и Принсипи, Централната банка на Парагвай, Националната банка на Ангола, Банката на Гана, Банката на Намибия, Банката на Уганда...
МАЙ. 16, 2022 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света