НАЧАЛО Биткойн

Купувайте колкото може повече Биткойн – Робърт Кийосаки

26.03.2024 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Купувайте колкото може повече Биткойн – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор и автор Робърт Кийосаки отново изрази силна увереност в Биткойн, като се застъпи за значителни инвестиции в криптовалутата.

Неотдавна Кийосаки посочи ограниченото предлагане на Биткойн от 21 милиона токена като ключов фактор, пораждащ неговия ентусиазъм.

Той набляга на концепцията за дефицит, заявявайки, че докато златото и среброто се сблъскват с предизвикателства, свързани с увеличаването на откритията при покачване на цените, фиксираното предлагане на Биткойн осигурява траен дефицит, което го прави предпочитан инвестиционен избор.

Кийосаки прогнозира бича траектория за Биткойн, като предвижда потенциална целева цена от $300,000 за монета до края на 2024 г. Тази прогноза отразява значително увеличение спрямо текущите цени и подчертава убедеността му в дългосрочния потенциал на криптовалутата.

Освен това Кийосаки призова инвеститорите да не отлагат, подчертавайки значението на незабавното предприемане на действия. Той твърди, че инвестирането в Биткойн представлява стратегическа възможност за осигуряване на благополучно финансово бъдеще.

Въпреки променливия характер на Биткойн, подкрепата на Кийосаки има тежест в инвестиционната общност, като се имат предвид неговите постижения и значителното му лично богатство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Новите Биткойн китове държат почти 10% от предлагането

Докладите сочат, че значителен брой наскоро създадени Биткойн китове вече притежават значително количество BTC, възлизащо на около 9% от общото предлагане на монети.

18.04.2024 8:00 2 мин. четене

Биткойн халвингът може да е добра новина за майнинг сектора – ето защо

Предстоящото халвинг събитие на Биткойн е на път да катализира преход към по-екологично устойчива екосистема за добив на BTC, тъй като миньорите се стремят да смекчат очакваното намаляване на рентабилността, като използват по-екологични източници на енергия.

17.04.2024 22:00 2 мин. четене

Икономистът Питър Шиф нападна пазара на Биткойн ETF

Привърженикът на златото Питър Шиф изрази съмнения относно прогнозите на анализаторите за целева цена от $100,000 за Биткойн (BTC) през настоящата бича фаза.

17.04.2024 16:00 2 мин. четене

Биткойн скоро ще ликвидира мечките според крипто анализатор

Известен блокчейн анализатор предполага, че Биткойн (BTC) мечките ги очакват трудни времена след неотдавнашната корекция на криптовалутата.

17.04.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.