Home

Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

18.06.2024 11:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Да купиш Kaspa сега е като да купиш Биткойн преди 9 години

Известен крипто анализатор, наречен Crypto Chrys, сега прави голяма сделка с Kaspa (KAS), която според него е толкова добра, колкото и ранните дни на Биткойн.

Според него закупуването на Kaspa в този момент би било като да закупиш Биткойн през 2015 г., тъй като има голям потенциал за разширяване.

Последното видео на Chrys изследва скорошните развития на Kaspa и по-широкия крипто пазар, като същевременно подчертава, че пазарната му капитализация в момента възлиза на впечатляващите $3.7 милиарда. В момента с цена от $15.59, тя заема 25-та позиция сред всички криптовалути.

Той казва, че за Kaspa вече са настъпили някои положителни промени, като увеличената хешираща мощност и почти пълна миграция към програмния език Rust. Тези фактори показват високо възприемане на добива и възходяща тенденция.

Прогнозата на Chrys за бъдещето на Kaspa остава оптимистична: той очаква монетата да не падне под $14.5 с възможност скоро да достигне $40-$50.

Трябва да се отбележи, че неговото сравнение между Kaspa и ранните дни на Биткойн звучи достатъчно убедително, за да привлече инвеститори, които търсят по-големи възможности, отколкото са пропуснали по време на покачването на BTC. Той също така засяга динамиката на цената на Биткойн, като споменава институционалните разпродажби, които го засягат напоследък.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Трябва ли да очакваме спот XRP ETF в САЩ?

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус предизвика спекулации за възможен спот борсово търгуван фонд (ETF) за XRP в САЩ.

24.07.2024 19:30 1мин. четене

Kraken приключи изплащанията от Mt. Gox, без да предизвика разпродажба на Биткойн

Kraken приключи процеса на изплащане на суми на кредиторите на Mt. Gox, без да предизвика очакваната разпродажба на BTC.

24.07.2024 19:05 2мин. четене

Ferrari започва да приема плащания с Биткойн в Европа

На 24 юли Ferrari обяви плановете си да разшири възможността за плащане с криптовалута до европейските си представителства до края на месеца.

24.07.2024 19:01 1мин. четене

Етериум ETF дебютира със силен старт, предизвиквайки оптимизъм за бъдещи крипто фондове

На 23 юли въвеждането на спот Етериум ETF предизвика значително вълнение в крипто сектора.

24.07.2024 19:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.