НАЧАЛО Биткойн

Къде е дъното на Биткойн (BTC)? – П. Брандт

декември 15, 2022 22:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Къде е дъното на Биткойн (BTC)? – П. Брандт

Питър Брандт, популярен анализатор и трейдър, казва, че Биткойн (BTC) вероятно се подготвя за голямо движение след месеци на спокойна консолидация.

В ново видео в YouTube с трейдъра Тоун Вейс, Брандт каза, че техническите показатели на Биткойн предполагат спад с около 30% от текущите цени.

Брандт, който прогнозира срива на Биткойн след бичия пазар през 2017 г., каза, че голямата формация на двойния връх на BTC от миналата година е силно предвещание за още едно движение надолу преди обръщане на тренда.

Ако вземете предвид двойния връх, който имахме при Биткойн, вземете предвид факта, че елзнахме в парабола през 2021 г. и низходящия триъгълник – всички тези неща ни насочват към около $13,000. Двойният връх има низходяща цел. Низходящият триъгълник има същата цел, а всеки път, когато има пробив на парабола при Биткойн, имате над 80% корекция.

Бранд също така каза, че въз основа на традиционните технически показатели Биткойн вероятно ще следва низходящия импулс, който предшестваше настоящия период на консолидация.

Тенденцията при Биткойн е низходяща и винаги вярвам, че всеки период на консолидация или претоварване ще се разреши в посоката, която е предхождала това… Така че моят залог е, че най-вероятно ще имаме още един [спад], въпреки че не е сигурно. Не е сигурно, че ще го имаме, но със сигурност не бих искал да си заложа фермата на Биткойн, [когато е на цена] $18,000.

Брандт каза, че неговата ценова прогноза ще стане невалидна, ако Биткойн се покачи над $20,000 и получи солидна подкрепа над нивото от $22,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатор споделя тревожна прогноза за пазарите


Със сигурност смятам, че ако Биткойн не успее наистина да се издигне и консолидира отново над $20,000, може да видим още един крак надолу… Не мисля, че ще стигнем до $11,000 или $12,000. Мисля, че $13,000 вероятно е по-реалистично ниво…

Що се отнася до мен, докато Биткойн не успее наистина да си възвърне $22,000 и да ги задържи, не виждам причина, поради която Биткойн да не може да се плъзне обратно надолу до тези $13,000.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $17,400.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене

Биткойн може да стигне до $35,000 преди корекция – според икономист

Известния икономист Алекс Крюгер изрази бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC), заявявайки, че актива може да направи масивно рали през 2023 г.

януари 27, 2023 19:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

Goldman Sachs: Биткойн e най-добре представящия се актив в света

Въпреки фалитите и спада на цените на повечето криптовалути, на които крипто сектора стана свидетел през 2022 г. банковият гигант Goldman Sachs класира Биткойн като най-добре представящия се актив в света през тази година.

януари 27, 2023 17:35 1 мин. четене