НАЧАЛО Биткойн

Къде е дъното на Биткойн (BTC)? – П. Брандт

декември 15, 2022 22:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Къде е дъното на Биткойн (BTC)? – П. Брандт

Питър Брандт, популярен анализатор и трейдър, казва, че Биткойн (BTC) вероятно се подготвя за голямо движение след месеци на спокойна консолидация.

В ново видео в YouTube с трейдъра Тоун Вейс, Брандт каза, че техническите показатели на Биткойн предполагат спад с около 30% от текущите цени.

Брандт, който прогнозира срива на Биткойн след бичия пазар през 2017 г., каза, че голямата формация на двойния връх на BTC от миналата година е силно предвещание за още едно движение надолу преди обръщане на тренда.

Ако вземете предвид двойния връх, който имахме при Биткойн, вземете предвид факта, че елзнахме в парабола през 2021 г. и низходящия триъгълник – всички тези неща ни насочват към около $13,000. Двойният връх има низходяща цел. Низходящият триъгълник има същата цел, а всеки път, когато има пробив на парабола при Биткойн, имате над 80% корекция.

Бранд също така каза, че въз основа на традиционните технически показатели Биткойн вероятно ще следва низходящия импулс, който предшестваше настоящия период на консолидация.

Тенденцията при Биткойн е низходяща и винаги вярвам, че всеки период на консолидация или претоварване ще се разреши в посоката, която е предхождала това… Така че моят залог е, че най-вероятно ще имаме още един [спад], въпреки че не е сигурно. Не е сигурно, че ще го имаме, но със сигурност не бих искал да си заложа фермата на Биткойн, [когато е на цена] $18,000.

Брандт каза, че неговата ценова прогноза ще стане невалидна, ако Биткойн се покачи над $20,000 и получи солидна подкрепа над нивото от $22,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатор споделя тревожна прогноза за пазарите


Със сигурност смятам, че ако Биткойн не успее наистина да се издигне и консолидира отново над $20,000, може да видим още един крак надолу… Не мисля, че ще стигнем до $11,000 или $12,000. Мисля, че $13,000 вероятно е по-реалистично ниво…

Що се отнася до мен, докато Биткойн не успее наистина да си възвърне $22,000 и да ги задържи, не виждам причина, поради която Биткойн да не може да се плъзне обратно надолу до тези $13,000.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $17,400.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн, Етериум и Solana предизвикват вълнение на крипто пазара

Според анализатор, страхът от пропускане или FOMO потенциално може да доведе до активизиране на “дребните” търговци в Биткойн сектора (BTC).

юни 6, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн спадна под $26,000 – оттук накъде?

Биткойн продължава низходящата си тенденция в последните няколко дни, повличайки със себе си целия пазар на криптовалути.

юни 5, 2023 23:44 2 мин. четене

Сериозен отлив на средства от банките в САЩ – свеж капитал за Биткойн?

Според Артър Хейс, основателя на BitMEX американските банки се готвят за нов удар, тъй като бизнесът се стреми да надделее над преобладаващите ниски лихвени проценти.

юни 5, 2023 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Насочва ли се цената към $26,000?

След пазарен анализ от предишния петък крипто пазарът претърпя нетни изходящи потоци в размер на $17 милиарда, което е довело до текуща оценка от $1.13 трилиона, отразяваща спад от 1.54%. 

юни 5, 2023 16:17 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.