НАЧАЛО Финтех

KuCoin обяви старта на своя Web3 портфейл

юни 30, 2022 23:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
KuCoin обяви старта на своя Web3 портфейл

В прессъобщение от вторник водещата криптоборса KuCoin обяви пълния старт на своя Web3 портфейл.

KuCoin разкри, че той вече е напълно готов след продължителен период на бета тестване. Според борсата в бета тестовете са участвали около 3 милиона потребители, чиято обратна връзка е довела до значителни подобрения в представянето на сървъра и стабилността от страна на клиента.

Струва си да се отбележи, че пускането на портфейла беше обявено за първи път преди седмици. Тогава KuCoin заяви в съобщението си, че портфейлът представлява желанието на фирмата да гради за Web3.

KuCoin обещава на потребителите сигурен и лесен за използване портфейл за самостоятелно попечителство с поддръжка на множество мрежи. Според прессъобщението потребителите могат да получат достъп до няколко dApps, използвайки портфейла.

При стартирането си портфейлът на KuCoin поддържа мрежите Етериум, Polygon, BNB и KCC. Следователно потребителите ще могат да съхраняват криптоактиви като USDT, USDC, BNB, ETH и др. Освен това, с поддръжката на Windvane, NFT пазара на KuCoin, потребителите могат да държат и управляват своите дигитални колекции в портфейла.

С пускането на портфейла KuCoin е готова да се конкурира с големите си съперници Coinbase, Binance и Robinhood, които могат да се похвалят с подобни портфейли за самостоятелно попечителство. Забележително е, че KuCoin гарантира на потребителите пълен контрол и първокласна сигурност.

Струва си да се отбележи, че пускането на самостоятелно попечителстваните портфейли на Kucoin идва в значителен период. Тъй като крипто пространството се подготвя за възможността за продължителен мечи пазар, няколко CeFi платформи показаха слабост, засилвайки призивите към потребителите да държат дигиталните си активи в нехоствани портфейли.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ето какъв процент от инвеститорите са напуснали крипто пазара

През последните седмици от KuCoin се наблюдаваше бурно развитие. В допълнение към подкрепата за бразилския реал (BRL) преди малко повече от седмица, във вторник борсата обяви подкрепа за двойките за търговия с евро. 

„Новите двойки за спот търговия с евро в услугата за търговия от фиат в криптовалута, внедрена от KuCoin, са още един важен етап след добавянето на BRL преди седмица. Надяваме се, че това ще донесе отлично удобство на нашите местни потребители и на тези, които предпочитат да използват евро“, заяви главният изпълнителен директор на KuCoin, Джони Лю. 

KuCoin твърдо вярва, че осигуряването на сигурен и стабилен мост между фиатните и криптовалутите ще донесе по-добро преживяване на потребителите на криптовалути, което е от решаващо значение за масовото им приемане. В близко бъдеще KuCoin планира да поддържа повече двойки за търговия с фиат на спот пазара, като по този начин ще се превърне в най-доброто място за опознаване на света на криптовалутите с фиат за глобалните потребители.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Финтех Новини

Goldman Sachs планира да похарчи милиони за крипто сектора

Goldman Sachs планира да похарчи милиони долари, за да купува или инвестира в подценени криптокомпании в условията на пазарна депресия след имплозията на FTX, тъй като вижда дългосрочни пазарни възможности, съобщи Reuters във вторник.

декември 8, 2022 8:42 1 мин. четене

Telegram разработват децентрализирана крипто борса

Основателят и главен изпълнителен директор на Telegram Павел Дуров обяви, че компанията ще започне да изгражда портфейли без попечителство и децентрализирани борси, който ще позволят на милиони потребители да търгуват безопасно с криптовалути.

декември 1, 2022 18:43 1 мин. четене

Кои са най-големите DeFi протоколи?

Според данни разликата между втория и третия по големина протокол в мрежата възлиза на повече от $2 милиарда, а между първо и трето място – почти $3 милиарда.

ноември 27, 2022 18:44 1 мин. четене

CBDC: Банката на Япония ще тества дигиталната йена през 2023 г.

Банката на Япония обяви, че работи с трите най-големи банки в страната за стартиране на пробна версия на дигитална йена.

ноември 26, 2022 11:58 1 мин. четене