НАЧАЛО Алткойни

Криптовалутата на Binance показва сила – какво да очакваме?

16.04.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалутата на Binance показва сила – какво да очакваме?

Известен крипто аналитик и търговец познат като "Loma" изрази своя оптимизъм по отношение на Binance Coin (BNB).

Той подчерта силните страни на BNB както от техническа, така и от фундаментална гледна точка.

Според анализаторът BNB се очертава като потенциален претендент сред основните криптовалути. Той отбеляза положителните ѝ структурни показатели както в двойки с USD, така и с BTC, заедно с благоприятната ѝ позиция поради отрицателното финансиране, което обикновено е резултат от хеджиране срещу спот холдинги за намаляване на таксите от страна на по-големи инвеститори.

Освен това Loma твърди, че понастоящем криптовалутата BNB не е изправена пред непосредствени заплахи от регулаторен контрол от страна на SEC (Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ), което я прави атрактивна краткосрочна до средносрочна инвестиционна перспектива.

Въпреки че сподели за инвестицията си в токена, анализаторът призна, че потенциалът за растеж на BNB може да бъде по-ограничен в сравнение с по-спекулативните дигитални активи поради по-голямата й пазарна капитализация. Въпреки това той подчерта, че различните размери на портфейлите оправдават различен избор на активи и различни очаквания.

Друг крипто експерт, познат като Kaleo, сподели оптимизма на Loma, като предположи, че BNB се подготвя за пробив от настоящия си търговски диапазон.

Разглеждайки дневната графика, Kaleo идентифицира формираща се бича триъгълна формация при BNB, която подсказва за потенциално рали към границата от $1,000 до май.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.