НАЧАЛО Алткойни

Криптовалута се срина с 60% след втория си airdrop

октомври 11, 2022 17:16 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалута се срина с 60% след втория си airdrop

Базираната на Solana NFT платформа Metaplex (MPLX) отбеляза значителен спад в стойността на своя токен след обявяването на втория airdrop.

Криптовалутата MPLX, който през последните две седмици поддържаше средна цена от $0.35, днес спадна до $0.12. Този спад от 60% се случи след като проектът обяви, че пуска втори airdrop на своя токен.

Фондация Metaplex проведе първия си airdrop през септември, като възнагради създателите, които използваха инструментите на проекта, за да стартират своите NFT колекции на Solana. Някои членове на общността настояваха за удължаване на airdrop-а, за да бъдат възнаградени колекционерите. Този въпрос беше поставен на гласуване пред ДАО (Децентрализирана автономна организация), но нямаше достатъчно гласове, за да се достигне необходимия кворум.

Във вторник фондацията обяви, че – независимо от проваленото гласуване – ще пусне 40 милиона токена MPLX за възнаграждение на колекционерите. Този втори airdrop възнагради колекционерите, които са издали поне пет NFT, използвайки най-ранната версия на модула за издаване на токени на Metaplex.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Милиардер инвеститор споделя защо държи Биткойн


Данните от уебсайта на проекта показват, че 10.8 милиона токена MPLX са били заявени в рамките на двата airdrop-а.

Тези токени предоставят на притежателите си права за управление, което означава, че собствениците им могат да ги използват за гласуване по въпроси в рамките на ДАО.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Токенът на Twitter бота $JIM скочи с над 100% за 24 часа, Wall Street Memes ще го последва?

В инвеститорския свят се появи нов участник- $JIM (и той не е Джим Кери). Този токен, създаден от Twitter бота Jim, привлече вниманието на инвеститорите с невероятния си ръст от 106.85% в рамките на последните 24 часа.

юни 8, 2023 21:35 4 мин. четене

Пазарите са бичи настроени след сделката за тавана на дълга на САЩ, намерете най-добрите сделки с тази AI криптовалута

Неотдавнашното обявяване на предварителна сделка между Белия дом и Камарата на представителите на републиканците за повишаване на тавана на дълга на Съединените щати предизвика бичите настроения обратно на пазара. 

юни 8, 2023 21:25 5 мин. четене

Докато цените на криптовалутите се сриват, Collateral Network (COLT) отбелязва 40% скок

Въпреки цялостния спад в цените на криптовалутите, Collateral Network (COLT) се противопостави на тенденцията, като отбеляза забележителен 40% скок в стойността.

юни 8, 2023 21:10 3 мин. четене

9 най-добри безплатни сайтове за облачен майнинг на криптовалута – Дневен пасивен доход

Перспективата за добив на монети в замяна на пасивен доход привлича много участници от крипто пазара. В традиционния смисъл на думата добив обаче е необходимо скъпо оборудване и много енергия. Затова сега хората все по-често преминават към облачен майнинг.

юни 8, 2023 19:30 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.