НАЧАЛО Блокчейн

Крипто заемодателя Celsius е изплатил над $250 милиона в награди

февруари 16, 2021 15:51 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто заемодателя Celsius е изплатил над $250 милиона в награди

Celsius, централизирана платформа за кредитиране с криптовалути, твърди, че е изплатила над 250 милиона долара награди на своите 415 000 потребители, подчертавайки бързия растеж на блокчейн протоколите за кредитиране.

Celsius обяви това постижение в прессъобщение в понеделник, като подчерта значителния ръст на компанията през последните две години.

Celsius остава една от най-бързо развиващите се финансови компании, тъй като постига нови етапи седмица след седмица“, казаха от компанията.

За разлика от децентрализираните финансови протоколи, Celsius предлага централизирана алтернатива, която позволява на потребителите да депозират криптоактиви на своята платформа. Депозираните активи се отпускат на борси и маркетмейкъри, като по-голямата част от лихвените плащания се разпределят на вложителите.

До ноември 2020 г. Celsius са изплатили над $80 милиона крипто награди на вложителите. Тази цифра изглежда се е увеличила повече от три пъти, съдейки по прессъобщението от понеделник.

Потребителите на Celsius имат възможността да печелят седмични награди до 18,5% APR от над 40 криптоактиви. Сега компанията управлява над $8 милиарда  в крипто активи.

Алекс Машински, съосновател и главен изпълнителен директор на Celsius, каза:

Celsius е създаден, за да действа в най-добрия интерес на общността и ние постоянно предоставяме честни, прозрачни и възнаграждаващи финансови услуги.

Продължаващият растеж на Celsius помогна на Машински да заеме място в Топ 100 на Cointelegraph за 2021 г.

Машински не само помогна да се постави мрежата на Celsius на картата през 2020 г., но той допринесе за осигуряването на допълнителни $20 милиона за краудфандинг от над 1,000 инвеститори. Родният токен на платформата, CEL, значително надмина повечето повечето криптовалути през миналата година.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Блокчейн Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене