OKB

OKB OKB

Ранк 24
Ранк 24
OKB цена в USD:

$46.92

Пазарна капитализация
$2,815,178,747.372
60,000,000 OKB
24ч Обем
$2,825,058
60,211OKB
Крипто в циркулация
60,000,000 OKB
Макс : 300000000

Какво е OKB

OKB е криптовалутата на базираната в Малта криптоборса OKX, която е част от китайската борса OKCoin. OKB използва свой собствен блокчейн.

OKX е създадена от блокчейн предприемачите Джей Хао и Минсин Сю, които основават китайската платформа OKCoin през далечната 2013 г.

Джей Хао е главен изпълнителен директор на малтийската борса OKX, а Минсин Сю е главен изпълнителен директор на OK Group.

OKEx предлага голям набор от услуги като интегрирана платформа за облачен добив (cloud mining), както и разнообразие от уникални продукти за инвестиране в криптовалути, като например крипто опции и деривати.

Как работи OKB?

OKX предлага на своите потребители Earn програма, чрез която те могат да стейкват своите токени и да получават пасивен доход, както и получават право на глас за бъдещите предложения за развитието на екосистемата.

Самата криптовалута подкрепя всички функции в самата борса и не се използва толкова като спекулативен актив.

Притежателите на OKB получават и отстъпки от таксите за транзакции, като също им е предоставена възможност да инвестират в нови крипто проекти чрез Jumpstart пула на борсата.

Въпреки популярността на OKB и различните функции, които предоставя рамките на OKX, актива не разполага с бяла книга, което в крипто индустрията може да бъде съмнително. Независимо от този факт, OKB оперира от доста време и до този момент не е имало сериозни инциденти.

Предимства на OKB

Страницата “Научете за OKX” обяснява какви предимства предлага OKB:

Отстъпки от таксите за търговия: Потребителите пестят значително от таксите за търговия (до 25%) само като държат OKB токени в сметката си.

Достъп до OKX Earn: Притежателите на OKB могат също така да получат достъп до OKX Earn, където се предлагат спестовни схеми, които могат да генерират изгодна възвръщаемост за потребителите на борсата.

Предварително програмиран недостиг: На 4 май 2019 г. OKX стартира своята програма за обратно изкупуване на OKB, при която 30% от таксите за транзакции на спот пазара се използват за обратно изкупуване на OKB. Това помага да се гарантира, че тя има здравословно ниво на недостиг и че цената ѝ продължава да расте с течение на времето.

Достъп до OKX Jumpstart: Притежаването на предварително определено количество OKB позволява на потребителите да участват в Jumpstart пула на платформата. Както вече беше споменато, Jumpstart дава възможност на потребителите да инвестират в нови крипто проекти, които са съответно проверени от платформата и са посочени като сигурни и с висок потенциал.

Други ключови предимства: Наред с възможността да използвате C2C кредитиране и да участвате по-добре в маржин търговията, притежаването на OKB ви дава и право на глас за това как според вас трябва да се оформи бъдещето на платформата OKX.

Къде да купят OKB?

OKB може да бъде закупена на родната си борса OKEx, както и на много други борси, като Hotbit и Gate.io. Тъй като Binance и Coinbase са директни конкуренти на OKEx, не е възможно да се купуват токени OKB на тези борси.