НАЧАЛО Други

Крипто трейдър с огромен залог, че Биткойн ще стигне до $280 000

юли 13, 2018 8:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто трейдър с огромен залог, че Биткойн ще стигне до $280 000

Австралийски крипто търговец прави огромен залог за Биткойн.

Водещият букмейкър Том Уотърхауз твърди, че търговецът залага $ 6.3 милиона, че стойността на един Биткойн ше задмине стойността на една акция от Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет до 31-ви декември 2023 година.

Една акция на Berkshire Hathaway в момента се равнява на около $280 000, а ако му е правилен залог, бичият търговец ще спечели повече от $ 884 млн.

Този ход е не толкова директно „ръчкане“ на Бъфет, който остава един от най-изтъкнатите критици на криптовалути.

Легендарният милиардер инвеститор наскоро каза, че Биткойн е „вероятно е отрова за мишки на квадрат“ и каза, че пазарът на крипто по принцип ще стигне до лош край. Първото му решение да избегне купуването на Биткойн беше отново през 2013 г., когато един BTC струваше около $130.

Въпреки общественото си пренебрежение към криптото, империята на Бъфет проявява интерес към блокчейн. Железопътната гара на BNSF, която е част от Berkshire Hathaway, е част от блокчейн в Transport Alliance. Групата проучва начините за използване на блокчейн за създаване на нови стандарти в логистиката на веригата за доставки, ремонта на товари и предотвратяването на измами.

Това не е първият път, когато крипто общността се опитва да нанесе удар на Бъфет.

Genesis Mining, водещ доставчик на cloud mining, също така адресира Бъфет, като постави реклама на билборд точно зад кабинета си, осветявайки признанието на Бъфет, че е грешал за Google и Amazon.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене