НАЧАЛО Други

Крипто трейдър с огромен залог, че Биткойн ще стигне до $280 000

юли 13, 2018 8:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто трейдър с огромен залог, че Биткойн ще стигне до $280 000

Австралийски крипто търговец прави огромен залог за Биткойн.

Водещият букмейкър Том Уотърхауз твърди, че търговецът залага $ 6.3 милиона, че стойността на един Биткойн ше задмине стойността на една акция от Berkshire Hathaway на Уорън Бъфет до 31-ви декември 2023 година.

Една акция на Berkshire Hathaway в момента се равнява на около $280 000, а ако му е правилен залог, бичият търговец ще спечели повече от $ 884 млн.

Този ход е не толкова директно „ръчкане“ на Бъфет, който остава един от най-изтъкнатите критици на криптовалути.

Легендарният милиардер инвеститор наскоро каза, че Биткойн е „вероятно е отрова за мишки на квадрат“ и каза, че пазарът на крипто по принцип ще стигне до лош край. Първото му решение да избегне купуването на Биткойн беше отново през 2013 г., когато един BTC струваше около $130.

Въпреки общественото си пренебрежение към криптото, империята на Бъфет проявява интерес към блокчейн. Железопътната гара на BNSF, която е част от Berkshire Hathaway, е част от блокчейн в Transport Alliance. Групата проучва начините за използване на блокчейн за създаване на нови стандарти в логистиката на веригата за доставки, ремонта на товари и предотвратяването на измами.

Това не е първият път, когато крипто общността се опитва да нанесе удар на Бъфет.

Genesis Mining, водещ доставчик на cloud mining, също така адресира Бъфет, като постави реклама на билборд точно зад кабинета си, осветявайки признанието на Бъфет, че е грешал за Google и Amazon.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене