НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Крипто трейдър споделя предупреждение за Биткойн

ДЕК. 3, 2021 11:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Крипто трейдър споделя предупреждение за Биткойн

Икономистът и търговец Алекс Крюгер казва, че забележките на председателя на Федералния резерв Джером Пауъл по време на изслушването в Сената на САЩ на 30-ти ноември са мечи за Биткойн.

Крюгер казва на своите 101,600 последователи в Twitter, че коментарите на Пауъл, че Фед може да ускори свиването чрез намаляване на покупките на облигации и че инфлацията не е “преходна”, отслабва шансовете на Биткойн да достигне нов най-висок връх за всички времена (ATH) през декември.


“Днес Пауъл предложи (без да го питат), че Фед вероятно ще реши да ускори намаляването през декември. Пазарите се разтърсиха от това и коментарите му, че инфлацията вече не е преходна.

Не смятаме, че днешните новини са достатъчни, за да променят тенденцията за рисковите активи. Смятаме, че насрещните ветрове са се увеличили и шансовете BTC да се търгува на нов ATH през декември е спаднал (от ~2/3 на ~1/2).


Коефициентите за търговия на BTC над ATH до края на годината, предположени от пазара на опции, са ~17%.”


Не Пропускай: Още едно важно постижение за Cardano (ADA)

Икономистът и търговец казва, че целият крипто пазар може да стане бичи, ако купувачите без ливъридж тласнат Биткойн над $60,000.


“... ако BTC успее да си възвърне 60-те хиляди, воден от спот притоци (за разлика от ливъридж), аз бих очаквал целият пазар да скочи и да скуизне късите позиции…”


Биткойн се търгува на $56,700 към момента на писане.


Цитирайки таблица, предоставена от Джеф Дорман и използвайки Етериум като пример, Крюгер също така казва, че криптовалутите “се задържат много добре” след коментарите на Пауъл, въпреки че други активи, като акции, рязко се понижиха.


“Крипто активите се държаха много добре днес. Цените на крипто се възползваха от притока на средства около началото на всеки месец (израз на приемане). ETH се покачва със 7% през деня!”

Image

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света