НАЧАЛО Алткойни

Крипто токен на стойност $ 129,000

07.03.2020 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто токен на стойност $ 129,000

Изглежда, че тематичният токен посветен на Dogecoin включва най-ценния съществуващ ERC-1155 актив.

Токенът е подкрепен от над 1,155,777.1 Enjin (ENJ) – на стойност приблизително 129,000 долара към момента на писането.

NFT, “Хубаво е да си кралят”, бе пуснат на 1-ви март и отдава почит на вдъхновената от мемета криптовалута DOGE, изобразяваща добре познатата порода куче Шиба Ину, с царска корона и жезъл.

Името на токена изглежда сякаш може да е насочено шеговито към втория най-ценен в момента ERC-1155, The Monolith, който е подкрепен от 1,155,777 ENJ – само с 0,1 по-малко ENJ (близо 0,02 долара) от тематичния NFT.

ERC-1155 се стреми да подобри ефективността на NFT

Стандартът за токени на Enjin ERC-1155 е създаден, за да отговори на ограниченията, които компанията определи като присъщи на протокола ERC-721.

Enjin описва ERC-1155 като съхранение на няколко токена в рамките на един договор, използвайки “минималното възможно количество данни, необходимо за разграничаване на токена от други”.

За разлика от това, компанията характеризира ERC-721 като изискващи изграждането и внедряването на пълен интелигентен договор за всеки отделен NFT.

Стандартът също така поддържа създаването на обръщаеми (fungible) токени.

NFT са насочени към игралната индустрия

The Monolith е обръщаем токен, което може да се използва в платформата на Enjin Multiverse.

Multiverse се описва като “колективна реалност за игри, създадена чрез интегриране на колекция от блокчейн активи с множество игри”. Разработчиците на игри споделят децентрализирана база данни за активите в играта, като всяка споделена база данни съдържа уникален Multiverse.

Геймърите могат да използват едни и същи цифрови активи в множество игри във всеки Multiverse.

Екосистемата на NFT се развива

Екосистемата на NFT набра скорост в последно време, като може да се похвали с все по-голям брой протоколи, които се стремят да задоволят нуждите на приложенията, за които ще бъдат използвани, и на разработчиците, които ще ги използват.

На 5-ти март Dapper Labs, разработчиците зад задвижваната от блокчейн игра CryptoKitties, пуснаха Flow Playground – интерфейс, който позволява на разработчиците да експериментират със създаването на NFT и смарт договори на Flow блокчейна на Dapper Labs.

В края на февруари Dapper Labs обяви партньорство с UFC, което ще види блокчейн игра, включваща токенизирани репрезентации на смесени бойни изкуства, които могат да бъдат тренирани и еволюирани.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Лидерската на позиция на Tether (USDT) на пазара на стабилни монети може да е застрашена според VISA

Visa информира, че стабилната монета USDC на Circle е заела водещо място по обем на транзакциите тази година, изпреварвайки пазарния лидер Tether (USDT), според данни, събрани от банковия гигант.

30.04.2024 16:30 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – над $100 милиона ликвидирани за 4 часа

Днес пазарът на криптовалути отбеляза значителни спадове за повечето криптовалути като Биткойн се доближава до границата от $60,000.

30.04.2024 16:00 2 мин. четене

Крипто борсата OKX добавя нов алткойн към стейкинг платформата си

OKX, популярна крипто борса, обяви въвеждането на RSIC-GENESIS-RUNE (RUNECOIN) в своята платформа за майнинг – Jumpstart.

30.04.2024 15:30 1 мин. четене

Хонконг официално дебютира спот Биткойн и Етериум ETF

Шест спот борсово търгувани фонда (ETF) за Биткойн и Етериум дебютираха официално на Хонконгската фондова борса днес, с което бяха въведени първите спот крипто ETF в Азия.

30.04.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.