НАЧАЛО Биткойн

“Крипто пролетта” е зад ъгъла – Morgan Stanley

октомври 24, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Крипто пролетта” е зад ъгъла – Morgan Stanley

От Morgan Stanley смятат, че най-трудната фаза от пазарния цикъл на криптовалутите изглежда е преминала, особено след като Биткойн (BTC) наближи халвинг събитието си, очаквано през април 2024 г.

Според финансовата институция на хоризонта може да настъпи ера на възстановяване на цените, наричана крипто пролет. Те споделиха предположението, че халвингът на Биткойн, който намалява наполовина възнагражденията за миньорите на добит BTC, може да послужи като официален сигнал за нова пазарна експанзия.

Макар че оценките за точния момент на следващото халвинг събитие варират, историческите тенденции показват, че то вероятно ще се случи около април 2024 г. Като се имат предвид настоящите данни, индикациите са, че крипто зимата може да е зад гърба ни и настъпването на крипто пролетта е правдоподобно…

Изключително важно е да се помни, че както при всяка инвестиция, миналото представяне не е непременно показателно за бъдещите резултати. Възможни рискове, като например уязвимости в криптирането, софтуерни грешки, икономически спадове или координирани правителствени интервенции, могат да се появят преди очакваното халвинг събитие и да нарушат цикъла.

Важно е обаче да се отбележи, че данните, отнасящи се до крипто фазите, понастоящем са ограничени и потенциалните рискове продължават да съществуват

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.