Home

Крипто проектът Blast раздава безплатни токени – какво трябва да знаем

26.06.2024 11:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто проектът Blast раздава безплатни токени – какво трябва да знаем

Мрежата Blast ще организира airdrop събитие за ранните си инвеститори на 26 юни, според публикация в социалните мрежи.

Седемнадесет процента от общото предлагане ще бъдат разпределени чрез този airdrop, като 7% ще отидат при потребителите, които са направили мост от Етериум (ETH) или US Dollar Blast (USDB) към мрежата, 7% за тези, които са допринесли за успеха на децентрализираните приложения (dApps) в Blast, и 3% за Blur Foundation за бъдещи airdrop събития на общността.

За портфейлите, класирани на първите 1,000 места по брой точки, част от airdrop-а ще се предоставя линейно в продължение на шест месеца, което означава, че те не могат да продадат всичките си токени веднага.

Blur Foundation планира да разпредели своя дял между търговците и притежателите, които са използвали или ще използват нейната платформа, като 1% от общото предлагане ще отиде за Сезон 3, 0.5% за Сезон 4 и още 0.5% ще бъдат запазени за бъдеща употреба. За останалите 0.5 % все още не е предоставена информация.

Токените ще могат да бъдат заявявани от 17:00 ч. българско време на 26 юни. Според платформата за блокчейн анализи L2Beat, Blast е четвъртата по големина мрежа от втори слой на Етериум по обща заключена стойност (TVL), която е нараснала до над $2.9 милиарда от стартирането ѝ през ноември.

Петдесет процента от предлагането на токени Blast в крайна сметка ще бъде разпределено сред общността, като 17% ще бъдат разпределени във “Фаза 1” от 26 юни.

Останалите 33% ще бъдат разпределени в по-късни фази. Освен това 25.5% от предлагането се разпределя между основните сътрудници, 16.5 % – между инвеститорите, и 8 % – между Фондация Blast, като всички тези средства ще се придобиват и отключват в продължение на четири години.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изявлението на председателят на Федералния резерв повлия на златото

Във вторник цените на златото отбелязаха повишение, отчасти стимулирано от коментарите на председателя на Федералния резерв Джером Пауъл, които засилиха очакванията за потенциално намаляване на лихвения процент през септември.

16.07.2024 18:00 1мин. четене

Акциите на MicroStrategy се покачват с 15% на фона на Биткойн ралито

В понеделник акциите на MicroStrategy поскъпнаха с 15%, следвайки двуцифрения ръст на Биткойн до $65,000.

16.07.2024 16:00 1мин. четене

Stripe разширява крипто услугите си в Европа с новаторска интеграция

Stripe разшири интеграцията си с криптовалути в Европа, като даде възможност на клиентите в ЕС да купуват Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и други криптовалути, използвайки издадените от Stripe кредитни или дебитни карти.

16.07.2024 15:30 1мин. четене

Kraken даде официален срок за изплащанията от Mt. Gox

Kraken, борса за криптовалути, обяви, че е получила средства от фалиралата крипто борса Mt. Gox, според изявление по електронната поща.

16.07.2024 14:32 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.