Home

Крипто проектът EigenLayer отново в центъра на противоречия

20.05.2024 10:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто проектът EigenLayer отново в центъра на противоречия

В светлината на скорошните критики около протокола EigenLayer и неговото разпространение на токени EIGEN, изследователят Джъстин Дрейк предостави някои прозрения по темата.

Дрейк разкри, че наскоро е поел консултантска роля във Eigen Foundation, присъединявайки се към други двама членове на Фондация Етериум, които имат официални връзки с организациите на EigenLayer. Признавайки опасенията относно разпространението на токени EIGEN, Дрейк подчерта важността на прозрачността за общността.

Като съветник, Дрейк признава значителния стимул в токени EIGEN, който ще получи, потенциално надхвърлящ комбинираната стойност на другите му дигитални активи, включително Етериум (ETH).

С възможността за придобиване на токени EIGEN на стойност милиони долари за три години, Дрейк възнамерява да налее тези постъпления обратно в проекти на екосистемата на Етериум, които смята за ценни, или чрез инвестиции, или чрез дарение. Той подчерта, че неговият ангажимент към консултантската роля на EigenLayer зависи от съответствието му с интересите на Етериум, което показва прекратяване, ако възникне несъответствие.

Обръщайки се към опасенията относно почтеността на Фондация Етериум, Дрейк описа подробно своето пътуване като съветник с EigenLayer, подчертавайки строг процес на включване, фокусиран върху проучване на рисковете от рестейкинг. Той изясни искането си да не бъде включен в маркетингови материали и очерта фокуса си върху предоставянето на конструктивна критика, като същевременно се застъпва за смекчаване на риска в рамките на консенсуса на Етериум.

Относно потенциалните опасения за влиянието на EigenLayer върху Фондация Етериум, Дрейк увери, че фондацията се състои от значителна организация с над 300 членове, което прави малко вероятно EigenLayer да я корумпира само с трима участващи членове на Фондация Етериум.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Илон Мъск върна “лазерните очи” на профилната си снимка в X

След като Джо Байдън обяви оттеглянето си от президентската надпревара в САЩ през 2024 г., милиардерът Илон Мъск промени профилната си снимка в X.

21.07.2024 23:09 1мин. четене

Доналд Тръмп с първи коментари след оттеглянето на Джо Байдън

След като Джо Байдън се оттегли от президентската надпревара, Доналд Тръмп коментира ситуацията чрез телефонно обаждане.

21.07.2024 21:44 1мин. четене

Биткойн изпитва висока волатилност, след като Байдън отпадна от президентската надпревара

Джо Байдън, настоящият президент на САЩ, обяви, че няма да се кандидатира за преизбиране през 2024 г.

21.07.2024 21:35 1мин. четене

Стана ясно предложението на Джо Байдън за новия президент на САЩ

Джо Байдън реши да не продължава президентската надпревара, а да съсредоточи цялата си енергия върху задълженията си като президент до края на мандата.

21.07.2024 21:20 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.