НАЧАЛО Блокчейн

Крипто проект влиза в ново партньорство с Google Cloud

29.05.2024 14:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто проект влиза в ново партньорство с Google Cloud

Фондацията Fantom влезе в стратегически съюз с Google Cloud, за да насърчи растежа на децентрализирани приложения (dApps) на своята платформа.

Това партньорство има за цел да използва стабилната инфраструктура на Google Cloud и усъвършенстваната AI технология, за да предостави значителна подкрепа на разработчиците.

Google Cloud ще играе ключова роля в подобряването на сигурността и мащабируемостта на мрежата Opera на Fantom чрез управление на възел (нод) за удостоверяване. Освен това планът включва интегриране на услугите на Google Cloud с предстоящата мрежа на Fantom, Sonic.

Майкъл Конг от Fantom подчерта, че това партньорство засилва техния ангажимент с подход на първо място към разработчиците, предоставяйки им изключително важни ресурси и разширени възможности за иновации в блокчейн екосистемата.

Риши Рамчандани, президент на Google Cloud Web3 APAC, изрази ентусиазъм относно сътрудничеството, като подчерта отдадеността на Google Cloud да даде възможност на Web3 общността със сигурна инфраструктура и най-съвременен AI. Той посочи, че ставането на валидатор в мрежата на Fantom е в съответствие с тяхната мисия да подкрепят разработчиците в изграждането на въздействащи приложения.

Това сътрудничество бележи значителна стъпка в блокчейн индустрията, съчетавайки авангардната платформа на Fantom с мощните технологични ресурси на Google Cloud, за да стимулира следващата вълна от иновации на dApp.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Binance с нова инциатива за развитието на Web3 проектите

BNB Chain обяви партньорство с отдела за рисков капитал на Binance за въвеждане на инкубационен алианс, насочен към насърчаване на Web3 проекти в ранен етап.

14.06.2024 10:30 1 мин. четене

Fortune 500 компаниите се насочват към блокчейн според доклад на Coinbase

Според проучване на Coinbase, проведено с ръководители на компании от Fortune 500, над половината от тях в момента работят по проекти, свързани с блокчейн.

13.06.2024 15:30 2 мин. четене

Binance разкри поредната си инвестиция за развитието на блокчейн

Подразделението за рисков капитал на най-голямата крипто борса в света, Binance Labs, напредва с интегрирането на технологията за изкуствен интелект (AI) с блокчейн в най-новата си инвестиция.

12.06.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.