НАЧАЛО Други

Крипто портфейлът Wallet Bot с нови KYC правила

01.06.2024 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто портфейлът Wallet Bot с нови KYC правила

Wallet Bot, миниприложение за крипто портфейл в рамките на Telegram, претърпя важни промени, включително въвеждане на по-строги KYC протоколи и преминаване към нов доставчик на услуги.

На 29 май потребителите на Wallet Bot, опериращ на платформата Telegram, бяха уведомени за няколко актуализации на KYC системата, които сега изискват допълнителна лична информация за определени транзакции.

Потребителите на Wallet вече ще трябва да предоставят името си, телефонния си номер и датата си на раждане, за да получат достъп до всички функции по подразбиране на портфейла, с изключение на тегленията.

Според новата система потребителите трябва да предоставят минимална информация, за да достигнат „basic“ нивото на идентификация, което налага ограничения на входящите крипто транзакции до €3,500 ($3,780) на ден и € 35,000 ($37,800 ) на месец, без да се изискват каквито и да било документи.

Extended“ нивото изисква от потребителите да представят националната си идентификация, за да отключат транзакции на стойност до €100,000 ($108,000 ) дневно и €1 милион ($1.08 милиона) месечно.

За тези, които търсят още по-високи лимити, е необходимо предоставяне на адрес на местоживеене, за да отключат „advanced“ нивото, което премахва горната граница на прехвърляните средства. Лимити се налагат и за покупки с карти и peer-to-peer транзакции.

Освен това Wallet Bot обяви, че услугите вече ще се предоставят от друга компания. От 30 май 2024 г. услугите на Wallet ще се управляват от WOT Global Solution, дъщерно дружество на The Open Platform (TOP), известно преди това като First Stage Labs. През септември 2023 г. Wallet се сля с TOP, за да се фокусира съвместно върху Web3 приложенията и разработките.

След този преход всички потребителски данни ще бъдат прехвърлени към WOT Global Solution. Събраните данни включват имена, адреси, телефонни номера, данни за транзакции и всяка друга релевантна информация, която Wallet може да притежава за своите потребители. Според съобщението обаче тези данни ще бъдат съхранявани по сигурен начин и ще се използват единствено за целите, свързани с Wallet.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

22.06.2024 8:05 2 мин. четене

Основателят на SoftBank призна за грешка свързана с Nvidia, струвала на компанията над $150 милиарда

Масайоши Сон, основател на SoftBank Group, призна за значителна финансова грешка свързана с Nvidia.

22.06.2024 7:00 1 мин. четене

Срив на крипто акциите на фона на пазарната корекция

Крипто акциите са в низходяща тенденция заедно с дигиталните активи, което се дължи на негативните макроикономически фактори и мечите пазарни настроения.

22.06.2024 6:30 2 мин. четене

Банковата криза в Япония се влошава – но това може да е добра новина за Биткойн

Изглежда, че банковата криза в Япония е на прага на сериозна ескалация, което може да доведе до вливане на ликвидност с американски долари и да даде тласък на Биткойн (BTC) и по-широкия крипто пазар.

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.