НАЧАЛО Други

Крипто платформата ByBit отрича слуховете за несъстоятелност

23.05.2024 23:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто платформата ByBit отрича слуховете за несъстоятелност

Слуховете за несъстоятелността на Bybit предизвикаха паника в крипто общността, предизвикана от грешка в платформата за ончейн анализи на Arkham.

Въпреки трусовете Bybit бързо увери потребителите в своята стабилност, определяйки слуховете като неоснователни и призова потребителите да се позовават на нейното доказателство за резерви (PoR).

Фалшивите слухове предизвикаха тегления, надхвърлящи $50 милиона, но въпреки това Bybit потвърди финансовото си здраве. Спекулациите възникнаха в резултат на грешка в платформата на Arkham, която невярно посочваше значителен спад в активите на Bybit. Bybit незабавно се обърна към тези слухове, като изясни ситуацията и се противопостави на дезинформацията.

Този инцидент съвпада с повишената предпазливост в крипто общността след сривовете на компании като FTX и Celsius през 2022 г., което породи скептицизъм относно платежоспособността на борсите.

Бързата реакция и прозрачността на Bybit имат за цел да успокоят потребителите и инвеститорите, подчертавайки значението на ясната комуникация и отчетността в крипто индустрията.

Този инцидент подчертава необходимостта от бдителност и прозрачност в крипто сектора, за да се гарантира стабилността на пазара и доверието на инвеститорите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Trezor представя новата си серия хардуерни портфейли

Компанията за крипто портфейли Trezor официално обяви стартирането на Trezor Expert – персонализирана индивидуална услуга.

14.06.2024 17:30 1 мин. четене

АСЕАН започва да страни от Китай и се насочва към САЩ

Според неотдавнашно проучване, износът на страните от ASEAN за САЩ е надминал този на Китай за първи път от шест тримесечия насам.

14.06.2024 17:00 1 мин. четене

Биткойн титанът MicroStrategy увеличи предлагането на акции до $700 милиона

MicroStrategy, най-големият притежател на Биткойн (BTC), обяви на 14 юни цената на конвертируемите първостепенни облигации с падеж 2032 г, които възлизат на обща стойност от $700 милиона, което е с $200 милиона повече от първоначално обявените стойности.

14.06.2024 16:00 1 мин. четене

OPEC може да започне да губи контрола върху глобалните пазари на петрол

Общото мнение на експертната общност е, че ОПЕК+ може да не успее да поддържа цените на петрола на пазара, като контролира производството си, тъй като Международната агенция по енергетика (IEA) прогнозира завишено световното предлагане.

14.06.2024 14:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.