НАЧАЛО Uncategorized

Крипто компаниите все още намират проблеми с откриването на банкови сметки

март 4, 2019 12:13 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто компаниите все още намират проблеми с откриването на банкови сметки

Компании свързани с криптовалутната индустрия все още имат проблеми с отварянето на банкови сметки, съобщиха от финансовото издание Bloomberg на 3 март.

Докладът цитира жалбата на Сам Банкман-Фрийд, главен изпълнителен директор на крипто-търговска компания Alameda Research, в който се споменава, че стандартният отговор „просто отидете до местния ви клон на Chasе” не работи при крипто. Bankman-Fried също добави, че не е незаконно за банките да обслужват крипто бизнеси, но „това им причинява огромно главоболие и не искат да използват ресурсите си за намиране на решение“.

Bloomberg отбеляза също, че докато по-големите банки избягват да обслужват компании участващи в крипто, по-малките играчи

Според Bloomberg, Сони Синг- главен търговски директор на BitPay заяви, че тяхната компания е била отхвърлена от много банки.

Както наскоро бе съобщено, блокчейн компаниите в Малта също се борят с откриването на банкови сметки. Все пак, в края на февруари, швейцарската банка Julius Baer обяви плановете си </s tron g>да предостави на своите клиенти достъп до услуги свързани с дигитални активи след партньорство със стартиращата крипто банка Seba Crypto.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Uncategorized Новини

Бившият президент на FTX.US сподели за отношенията си със Сам Банкман-Фрийд

Бившият президент на FTX US, Брет Харисън критикува Сам Банкман-Фрийд за това, че го е заплашвал, когато е предложили решения за реорганизация на управлението на американското подразделение на FTX. 

януари 15, 2023 20:29 2 мин. четене

Dаsh 2 Trade набра $10 милиона – остават само $3 милиона преди листването на борсите

Dаsh 2 Trade събира $10 милиона, листването на борсите е по-близо от всякога, a цената потенциално може да скочи с 1,000%.

декември 14, 2022 15:19 5 мин. четене

Какво ще се случи, ако банките спрат транзакциите на крипто борсите?

В миналото банките на няколко пъти нареждаха на платежните услуги да спрат транзакциите с криптовалути.

октомври 20, 2022 17:41 3 мин. четене

Над $91 милиона са изхарчени за 24 часа в блокчейна на Tron

Голяма част от спекулирането в криптовалутното пространство е за самата цена. Инвеститорите искат да знаят кога пазарите ще се върнат към своите рекордни висоти и ще се „насочат към Луната“. Мнозина забравят или просто не осъзнават, че интегрирането и употребата е това, което ще подбутне цената.</s tron g> Tron измесва останалите криптовалути, като накара хората […]

март 17, 2019 15:05 1 мин. четене