Home

Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

13.06.2024 7:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто китовете се запасяват с XRP – какво да очакваме от цената?

Напоследък много хора просто спекулират с бъдещето на XRP, но смятат, че консолидацията на ниво от $0.5 е възможна.

Независимо от това, че цената изглежда в застой, последните ончейн метрики показват голяма сума XRP, която се съхранява от големите инвеститори. Едновременно с това това означава, че адресите, които разполагат със 100 милиона XRP са увеличили своите дялове. Подобно поведение, от своя страна, демонстрира силно очакване, че предстои възходящо движение.

Нещо повече, индикаторът за средната инвестиционна възраст в долари (MDIA) подкрепя този сценарии. Още в първия ден на юни 90-дневният MDIA в XRP бе 1.812, като по този начин ясно демонстрира, че някои от инвеститорите са по-склонни да държат своите токени в портфейлите си, вместо да търгуват.

Крипто анализатор под псевдонима Dark Defender сподели интересно изследване. В публикация от 12 юни за X (Тwitter) той спомена, че при XRP се наблюдава много добре познат модел, който датира от 2017 г.

Експертът е убеден, че XRP е преминал над силно подкрепена линия и индикаторът е бил от съществено значение за определяне на търпимостта и протеста срещу пазара. Dark Defender очаква и пробив над $0.6640, а след това и над $1, които са основните пречки, за да се гарантира бичия сценарий.

Анализаторът заяви: “От другата страна на оранжевата линия съпротивата стои около $1. Ще бъде лесно да се премине над $0.6640 и $1.”,

Освен това се предвижда диференциация в движението на XRP спрямо увеличението на цените на други активи като Биткойн (BTC). Един от основните фактори, които се разглеждат като решаващи за това стойността на XRP да се изстреля нагоре, е евентуална победа в съда срещу SEC.

Освен това световното сътрудничество на Ripple с финансови фирми, което е последователно, и непрекъснатият растеж на чуждестранните пазари затвърдиха позицията му на една от най-надеждните криптовалути. Общността също така очаква подем на пазара в момента, в който Ripple представи своята стабилна монета, фиксирана към американския долар, което може допълнително да повиши предлагането на XRP.

Като цяло, текущото ценово действие на XRP може да изглежда безинтересно, но ако все пак разгледаме дейностите на китовете, техническите индикатори и фундаменталните новини, потенциалът е доста голям при този актив в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Финансовият гигант Franklin Templeton разглежда Solana за бъдещи ETF-и

Franklin Templeton, пионер в създаването на спот Биткойн ETF в САЩ, изрази ентусиазъм относно потенциала на други криптовалути, като Solana, да предоставят нови ETF предложения.

24.07.2024 15:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.