НАЧАЛО Алткойни

Крипто борсата OKX добавя нов алткойн към стейкинг платформата си

30.04.2024 15:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто борсата OKX добавя нов алткойн към стейкинг платформата си

OKX, популярна крипто борса, обяви въвеждането на RSIC-GENESIS-RUNE (RUNECOIN) в своята платформа за майнинг - Jumpstart.

Тази майнинг инициатива, която по план трябваше да стартира на 29 април 2024 г., позволява на притежателите на BTC да стейкнат своите токени в замяна на RUNECOIN.

Jumpstart на OKX предоставя на потребителите възможността да печелят стейкинг награди чрез активно участие в процеса на добив. Стейкинг възнагражденията, изчислявани в реално време, предлагат на потребителите гъвкавост и ликвидност, като позволяват теглене в удобно за тях време.

Съгласно предоставената от OKX формула за изчисляване на наградите, потребителите могат да получат възнаграждения въз основа на стейкнатата от тях сума в BTC спрямо общата стейкната стойност и пуснатите токени в минута.

Освен това OKX гарантира автоматично разпределение на стейкнатите токени като награди по сметките за финансиране на потребителите в рамките на два часа след приключване на майнинг събитието.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.