НАЧАЛО Алткойни

Крипто кит купи Floki Inu (FLOKI) за над $3 милиона

09.05.2024 21:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто кит купи Floki Inu (FLOKI) за над $3 милиона

Скорошният скок в цената на водещата мемe монета FLOKI привлече вниманието на инвеститорите, особено като се има предвид увеличението ѝ от над 4% на седмична база.

Този ръст съвпада с по-широкия спад на крипто пазара, което доведе до дискусии сред инвеститорите относно факторите, обуславящи внезапното рали на FLOKI.

Важно е обаче да се отбележи, че секторът на меме криптовалутите като цяло също преживя отстъпление, отразявайки общата пазарна тенденция.

Едно от ключовите събития, които допринасят за скока на FLOKI, е акумулирането на токени от потребител, идентифициран с адрес “0x864….9e814”. Този кит е придобил изумителните 19 милиарда FLOKI, както е установено от известния инструмент за проследяване на транзакциите във веригата Scopescan. Това придобиване предизвика вълнение в крипто общността и спомогна за повишаване на цената на FLOKI въпреки мечите настроения на пазара.

Стратегическото акумулиране от страна на големият инвеститор обхваща значителни тегления на обща стойност 18.76 милиарда токена, оценени на приблизително $3.28 милиона, от три известни крипто борси – KuCoin, OKX и Gate.io. Това движение предизвика спекулации относно намеренията на кита и потенциалните му последици за бъдещата ценова траектория на FLOKI.

Освен това данните, предоставени от Scopescan, показват, че съотношението между тегленията и депозитите за FLOKI през последните 24 часа е съответно 86% и 14%. Този дисбаланс предполага сериозен отлив на меме криптовалутата от борсите, което демонстрира стабилни бичи настроения сред притежателите и потенциално допринася за скока на цената на токена.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.