НАЧАЛО Алткойни

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

04.03.2024 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

Експертите на Arkham посочиха успеха на Оnchainclown, търговец в мрежата на Solana, който през последните няколко месеца активно търгува с различни меме монети. Този търговец е успял да превърне инвестиция от $6,000 в Solana в милиони долари реализирана печалба, като е умножил първоначалната си инвестиция 330 пъти.

Най-забележителният успех на Onchainclown се върти около инвестицията му в WIF. Първоначално пазарният участник е инвестирал само 102 SOL, което по онова време се е равнявало на около $6,000 като оттогава е реализирал обща печалба в размер на $2 милиона, тъй като пазарната капитализация на WIF надхвърли $1 милиарда.

Според информацията търговецът е навлязъл на WIF пазара приблизително две седмици след пускането ѝ във веригата, придобивайки 2.6% от общото предлагане на монетата. В продължение на два месеца той постепенно е продавал своите WIF притежания на фона на скокът в цената на монетата, като в крайна сметка е генерирал печалба от приблизително 9,140 SOL или $880,00.

Въпреки продажбата на част от притежанията си в WIF, търговецът все още държи значителна сума по сметките си, което е довело до обща печалба от $2 милиона, представляваща забележителна възвръщаемост от над 330 пъти спрямо първоначалната инвестиция от 102 SOL. 

Dogwifhat, мемори монета, тематично свързана с кучетата и пусната в блокчейна на Solana преди повече от три месеца, се превърна в един от най-успешните токени в неотдавнашното пазарно рали.

Пазарът на монети с тематика на кучета отбеляза бърз растеж от началото на март 2024 г. насам. Към момента на писане на статията WIF се търгува за $1.61, отразявайки 572% месечна печалба.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Tether са издали USDT на стойност $1 милиард “от въздуха”

На 16 април, което съвпадна със значителните загуби на пазара на криптовалути, Tether добави в обращение USDT на стойност $1 милиард.

17.04.2024 15:06 2 мин. четене

2 криптовалути с голям потенциал на фона на конфликта между Иран и Израел

Геополитическото напрежение между Иран и Израел хвърли сянка върху пазара на криптовалути, предизвиквайки опасения в световен мащаб.

17.04.2024 14:00 2 мин. четене

Прогноза: Цената на Етериум може да се срине с 60%

Известният крипто аналитик и трейдър Бенджамин Коуен наскоро изрази опасения относно потенциала за значителен спад на цената на Етериум (ETH).

17.04.2024 6:00 2 мин. четене

Binance добавя 6 нови алткойн двойки за търговия

За да подобри търговския опит на потребителите и да разшири възможностите за търговия, Binance представи нови двойки за търговия и услуги за ботове за търговия на своята спот платформа.

16.04.2024 21:06 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.