НАЧАЛО Други

Крипто играта RobotEra стартира силно, събра $100 хиляди в рамките на дни

19.11.2022 18:48 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто играта RobotEra стартира силно, събра $100 хиляди в рамките на дни

Крипто играта в Метавселената RobotEra стартира много силно, като събра $100 хиляди в рамките на броени дни.

Преди броени дни стартира новата крипто игра в Метавселената RobotEra. Тя събра над 100 хиляди долара инвестиции само в рамките на няколко дена, като мнозина я определят като хит от калибъра на Decentraland.

robotera

Както вече можете да се досетите, тя ще бъде подобна на Decentraland, The Sandbox и Axie Infinity, а в нейната Метавселена тип сандбокс ще можете да правите почти всичко – да организирате и участвате в конкурси и събития, да строите, да копаете TARO токени и още куп други интересни неща.

Освен инвеститори, P2E крипто играта успя да привлече и огромно медийно внимание, а реномирани издания като Yahoo! Finance, BENZINGA и The Economic Times (ET) вече я споменаха. Това не е без значение, защото може да докара допълнителен интерес към платформата на играта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


rbt

Но какво представляват платформата на играта, нейният токен – TARO, както и какви са възможностите на крипто проекта на RobotEra, ще разберем в тази статия.

robotera

Може ли RobotEra да скочи 10Х през 2023?

Възможностите пред тази криптовалута са огромни и очакванията са за значително увеличение в нейната цена в много близко бъдеще. Тя разполага с обещаваща концепция и би могла да постигне целите си. Широкото медийно покритие, екипът – който е подкрепен от известна платформа (LBank Labs финансира RobotEra) – както и ранният достъп за инвеститорите са добри признаци.

robotera


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В момента цената е само $0.020, като до следващия етап тя ще се покачи на $0.025. В третия и последен етап на предварителните продажби един TARO токен ще струва $0.032.

Общо ще бъдат емитирани 1.8 милиарда токена, като за предварителните продажби са отделени общо 270 милиона (по 90 милиона на всеки рунд). За награди са отделени цели 25% от общия брой токени – 450 милиона, като за DAO ще отидат още 33% – 594 милиона. За ликвидност на екосистемата остават още 3% или 54 милиона токена, а 10% ще отидат за екипа (180 милиона токена).

Ако инвестирате още в първия етап на предварителните продажби, ще можете да генерирате 60% доходност до техния край, а тепърва предстои листване на крипто борсите.

Както вече разбрахме, от LBank Labs оказаха подкрепа на проекта, затова и е доста вероятно RobotEra да бъде листната на крипто борсата LBank, когато свършат етапите на предварителна продажба.

Редно е и да отчетем, че това може да се случи много скоро, защото от екипа искат да съберат в трите етапа малко над $6.9 милиона, за да реализират проекта. Това са отлични новини за инвеститорите, които ще могат да закупят своите рано.

robotera

Какво е RobotEra?

Вече разбрахме защо тази вълнуваща крипто игра би могла да донесе печалби. Нека кажем и малко повече за самата концепция и какво ще представлява гейминг изживяването в Метавселената.

RobotEra ще разполага със собствена Метавселена, в която вашият аватар ще бъде NFT робот, който ще можете да си закупите от вътрешния пазар. Освен това ще можете да правите най-различни неща в играта – да купувате или продавате земя, да строите, да “копаете” токени TARO, а освен това ще можете да участвате в различни събития като концерти, партита в нощни клубове и още много интересни мероприятия с други играчи.

rbt2

Разбира се, ще можете и да се състезавате срещу тях и да печелите награди. Платформата е изградена върху блокчейна на Етериум, а смарт договорите ще използват ERC-20 токена.

Най-хубавото е, че не ви трябват никакви умения за програмиране, за да съществувате или градите какво и да било в Метавселената, защото интерфейсът на играта е удобен и лесен за употреба. Алфа версията на играта е планирана да стартира през първото тримесечие на 2023 година.

Как да закупя RobotEra криптовалута?

За да закупите криптовалутата на RobotEra – TARO токените, е нужно да следвате следните стъпки, които са доста лесни. Нека видим и кои са те.

Стъпка 1: Направете си крипто портфейл

Направете си крипто портфейл. Съветваме ви да използвате MetaMask, а за мобилен портфейл – Trust Wallet. Можете и да използвате друг портфейл, който поддържа ERC-20 токени.

metamask

Стъпка 2:  Купете ETH или USDT чрез крипто борса

Купете си ETH или USDT през крипто борса. За целта ще трябва да свържете портфейла си с борсата и да закупите желаното количество. Съветваме ви да използвате Binance, като планирате и такси за транзакция.

Стъпка 3: Свържете портфейла си с RobotEra

В този етап трябва да свържете портфейла си с RobotEra. Много лесно ще го направите, като натиснете “Connect Wallet”. Уебсайтът е улеснил процедурата, като можете директно да се свържете, ако имате уиджета на MetaMask за браузър.

Стъпка 4: Купете TARO токени

Сега трябва да закупите TARO токени. Минимумът е 1,000 токена, като при цена за токен от $0.020, това ще ви коства $20 + таксите за транзакцията.

mm

Стъпка 5: Заявете токените си

Когато завършат предварителните продажби, ще можете да заявите своите токени и да ги използвате в екосистемата, или да търгувате с тях.

robotera

Заключение

RobotEra е перспективна крипто игра от типа на The Sandbox. Тя ви предоставя различни възможности за забавления в Метавселената, но най-важното за ранните инвеститори е, че те ще имат възможността да реализират добри печалби, когато TARO токенът бъде листнат на крипто борсите.

Какво представлява RobotEra?

Това е крипто игра от вида “играй, за да спечелиш”, която е от типа на The Sandbox и Decentraland. Вашият герой – робот, ще може да купува земя, да строи, както и да участва в различни състезания и мероприятия – от концерти, до посещения на виртуални театри и др.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа в размер на $40 милиарда, според Financial Times.

21.06.2024 19:00 1 мин. четене

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

21.06.2024 18:15 2 мин. четене

Nvidia загуби мястото си на най-ценната компания – ще продължат ли да падат акциите?

Компанията Nvidia започна тази седмица с голям успех, като стана най-голямата компания в света по пазарна капитализация, изпреварвайки Apple и Microsoft.

21.06.2024 17:30 2 мин. четене

Близнаците Уинкълвос даряват $2 милиона в Биткойн за кампанията на Тръмп

Камерън и Тайлър Уинкълвос допринесоха значително за кампанията на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп, дарявайки Биткойн на обща стойност $2 милиона.

21.06.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.