НАЧАЛО Други

Крипто игра с карти

юни 17, 2018 14:13 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто игра с карти

Екипът зад CryptoZombies - уебсайт, посветен на преподаването на хора как да кодират Ethereum DApps - стартира първата колекционерска игра на карти (тип Trading Card Game) на блокчейн. За да се наберат средства за развитието на играта, екипът предпочете Kickstarter пред ICO.

Изненада? Може би не.

Джеймс Мартин Дъфи, създател на CryptoZombies, вярва, че играта може да върви рамо до рамо с големите заглавия, като Magic:The Gathering. Вместо да стартира ICO, екипът реши да използва Kickstarter точно за своята аудитория. Какъв по-добър начин да спечелите доверие като легитимен проект, отколкото да стартирате crowdfunding кампания на популярния Kickstarter?

Компанията се надява да събере 250 000 долара с кампанията си, която ще продължи 60 дни.

Играта твърди, че работи като всяка игра на карти – играчите ще могат да събират карти, да се бият с други хора и да търгуват помежду си. Някои от уникалните характеристики на Zombie Battleground срещу основните игри идват от нейните блокчейн корени.

Всички карти са ERC-721 токени, което означава, че те са уникални, точно като CryptoKitties. Освен това играчите ще могат да продават картите си на perr-to-peer пазара, от който ще печелят истински пари. В крайна сметка това означава, че играчите могат да инвестират толкова много пари в играта, колкото искат, тъй като те ще могат да го продадат всичко, след като са приключили с него – поне хипотетично.

Тези, които желаят да участват, могат да направят това, като изберат от една от петнадесетте награди, като вноските варират от $ 10 до $ 10,000. На най-ниските нива поддръжниците ще получават предимно изключителни актуализации, бустер пакети, уникални карти и бета покани за себе си и приятелите си.

След като залозите надхвърлят прага от 1 000 долара, наградите включват тениски, физически карти Zombie Battleground, карта Zombie на базата на участниците, миниатюрни статуи на зомбита и дори пътуване до Тайланд за една нощ с екипа.

Всички награди са на разположение за всички в света и се очаква да се направят от май 2019 г. Кампанията включва и две цели – ако достигне $ 275,000, всички поддръжници ще получат две ограничени редки карти и ако достигнат $ 300,000, цяло ново приключение ще бъде добавено към финалната игра.

Екипът вярва, че Zombie Battleground ще бъде първият Етериум опит за много потребители по цял свят и играчите ще се насладят на играта за това, което е, независимо къде се намира.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене

Колко точно богат е Майкъл Сейлър?

Майкъл Сейлър е бизнес мениджър и предприемач от Съединените щати. Той е съосновател и главен изпълнителен директор на MicroStrategy. Компанията предлага бизнес разузнаване, мобилни приложения и облачни услуги.

декември 8, 2022 0:57 1 мин. четене

Ripple: Коя е най-голямата заплаха в делото срещу SEC?

Адвокат Джон Дийтън, основател на Crypto Law и привърженик на Ripple, посочи каква според него е най-голямата заплаха за Ripple в делото с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC).

декември 7, 2022 19:20 1 мин. четене