НАЧАЛО Алткойни

Крипто играта Calvaria набра $1.6 милион в първите седмици от предварителната си продажба

11.11.2022 13:49 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто играта Calvaria набра $1.6 милион в първите седмици от предварителната си продажба

Calvaria събра над $1.6 милиона и препуска през фазите на предпродажбите. Все още имате шанс да постигнете 120% доходност. Вижте как тук.

Calvaria: Duels of Eternity стартира много силно и събра над $1.6 милиона още в самото начало на своето съществуване. Към момента на писане на статията, RIA токенът вече е в края на четвъртата от общо десет фази на предварителни продажби.

С всяка изминала фаза стойността на RIA ще се покачва. Към момента, Calvaria токенът е оценен на $0.025, но още в петата фаза стойността ще се покачи до $0.030, а в последния десети етап всеки токен ще струва $0.055.

Calvaria препуска стремглаво през предварителната си продажба 

Calvaria е един от най-щедрите крипто проекти за ранни инвеститори, като тези, които са си закупили токена в първата фаза, биха могли да генерират до 450% доходност в края на предпродажбите.

В десетте кръга на предварителните продажби са планирани 300 милиона токена (от общо 1 милиард) да бъдат емитирани, като във всеки кръг инвеститорите разполагат с 30 милиона налични RIA.

Цели 25% са отделени за стейкинг пуула, което е заявка за много солиден проект, който се нуждае от стабилен “гръбнак”. 20% пък ще отидат за награден фонд. За бизнес операции и консултанти са отделени общо 10%, а екипът ще си раздели общо 5%.

calvaria

 

ria

Дори и да си закупите $RIA в четвъртия етап на предварителните продажби, вие пак бихте имали възможност да генерирате 120% възвръщаемост.

Calvaria успя да си подсигури доста светло бъдеще, като още отрано сключи сделки с някои от най-големите централизирани крипто борси в момента – Kucoin, Gate.io, както и XT.com. 

Не е изключен сценарий Calvaria да последва съдбата на Tamadoge – меме проектът, който след листването си в OKX скочи с над 1,500%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Какво е Calvaria: Duels of Eternity?

Но какво всъщност е Calvaria: Duels of Eternity? Calvaria е P2E игра (“играй, за да спечелиш”), която обаче има и безплатна версия.

Възможността всеки да тества играта, без да инвестира в нея, всъщност е сред ключовите преимущества, тъй като дава шанс на геймърите да се пробват, без да правят монетарен ангажимент. Когато вече са запознати с механиките на играта, те могат да разгледат доколко са склонни да инвестират. 

Освен това Calvaria разчита на своите мобилни версии – тя работи на Android & iOS, което я прави достъпна опция за мобилните геймъри. Разработчиците на играта умишлено я направиха по този начин, за може да генерира огромен интерес, както и да събере множество ревюта.

В играта с бойни карти (които са NFT) играчите събират тестетата, с които се предизвикват. Победителите печелят еRIA – вътрешна валута, с която състезателите ще могат да си вземат оръжия и нови, по-силни карти.

Това, което грабва вниманието, са красивите 3D герои. Освен това, всяка бойна карта е собственост на състезателя, който я е закупил. Вътрешната валута може да се използва и да се търгува на P2P пазара – още една добра новина за геймърите.

Всеки, който инвестира в Calvaria, ще има шанс да се присъедини към общността на проекта и да има право на глас в развитието на играта.

Calvaria ще се присъедини към елитната компания на League of Legends, Fortnite и други игри, които се обновяват с всеки изминал сезон – нови арени, нови герои, нови оръжия и т.н.

За началото на следващата година екипът зад играта си поставя амбициозни цели – да изгради партньорство с известни отбори по електронни спортове (най-вероятно от League of Legends & CS:GO), листване на $RIA на поне 5 крипто борси, както и листване на вътрешната криптовалута $eRIA.

До края на 2023г. пък са планирани още неща – като ъпгрейд на героите, сезонни награди, официално представяне на играта, както и огромно разширяване, а черешката на тортата е създаване на VR изживяване, което ще направи играта достъпна на всякакъв тип платформи и ще извлече максимума от 3D героите.

Как да купите Calvaria

Calvaria се намира в четвъртия етап на предпродажбите и за да се възползвате от потенциала на RIA токена, трябва да действате бързо. Ето как да купите RIA токени, в няколко лесни стъпки, от официалната страница на предварителната продажба: 

Стъпка 1: Изтеглете си крипто портфейл и го свържете 

За да се сдобиете с Calvaria, трябва да си създадете крипто портфейл. Най-популярният такъв е MetaMask, но ако сте мобилни потребители, Trust Wallet също ще ви свърши добра работа.

Стъпка 2: Купете си Етериум токени (ETH)

Когато си закупите Етериум от крипто борса, ще можете да си ги прехвърлите от борсата към портфейла. Също така можете да купите директно на сайта на Calvaria от Changelly.

Стъпка 3: Обменете ETH за RIA

След като разполагате с нужното количество ETH във вашия портфейл, вече можете да направите размяна за RIA. 

Стъпка 4: Заявете своите RIA токени в края на предпродажбите

Когато размяната е успешна, токените ще стоят на платформата до края на предпродажбите, след което ще имате достъп до тях.

calvaria


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рекордни приходи от такси в мрежата на Arbitrum след старта на LayerZero (ZRO)

Пускането на LayerZero (ZRO) на 20 юни значително увеличи таксите в мрежата на Arbitrum (ARB), което доведе до рекорден дневен приход от $3.43 милиона, отбелязвайки 16,680% увеличение спрямо предходния ден.

21.06.2024 19:30 2 мин. четене

Големите инвеститори разпродават меме криптовалутата Dogwifhat – какво следва за цената?

Големите притежатели на Dogwifhat (WIF), наричани често китове, предизвикаха спад в цената, като продадоха значителни части от притежанията си. 

21.06.2024 18:34 2 мин. четене

Алткойн сезонът ще започне по-рано според този фундаментален индикатор

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на компанията за блокчейн анализи CryptoQuant, сподели гледната си точка за алткойните, тъй като се очертава потенциалното одобрение на спот Етериум ETF за американските пазари.

21.06.2024 16:30 1 мин. четене

Крипто пазарът на червено – корекцията на Биткойн продължава

Въпреки скорошните наченки на възстановяване, Биткойн продължава фазата на корекция, повличайки със себе си по-голямата част от пазара на криптовалути.

21.06.2024 12:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.