НАЧАЛО Други

Крипто фондът на инвестиционен гигант скочи с 66% през първото тримесечие

07.04.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто фондът на инвестиционен гигант скочи с 66% през първото тримесечие

Pantera Capital, ключов играч в инвестиционните среди на криптовалутите, постигна значителен успех през първото тримесечие на 2024 г.

Техният фонд Liquid Token Fund регистрира впечатляваща печалба от 66% през този период, демонстрирайки умелото им ориентиране в променливия крипто пазар. Това постижение се дължи на стратегическото решение на Pantera да измести фокуса си от Биткойн и Етериум, като вместо това предпочете да инвестира сериозно в Solana и различни токени с по-малка капитализация.

Ходът на фирмата да диверсифицира портфейла си отразява далновиден подход за капитализиране на нововъзникващите тенденции и технологии в блокчейн пространството. Инвестициите в Solana (SOL), Ribbon Finance (RBN) и Stacks (STX) се оказаха особено плодотворни, както съобщава Bloomberg.

Решението на Pantera да намали експозицията си към Биткойн и Етериум не е просто отговор на краткосрочните пазарни колебания, а по-скоро изчислена стратегия, насочена към дългосрочен растеж и устойчивост. Като коригира ротациите на токените и намалява разпределението на Биткойн на месечна база, Pantera демонстрира гъвкавост в предвиждането на пазарната динамика, включително регулаторните промени, като например потенциалното одобрение на Етериум ETF през май.

Тази стратегическа промяна подчертава ангажимента на Pantera да изпреварва кривата и да идентифицира доходоносни възможности отвъд традиционните криптовалути. Въпреки правната несигурност, свързана със собствеността върху токените, инвестицията на Pantera в размер на $250 милиона в токени Solana от масата на несъстоятелността на FTX демонстрира тяхната увереност в бъдещите перспективи на нововъзникващите дигитални активи.

Тъй като Pantera продължава да жъне успехи със своя диверсифициран инвестиционен подход, постиженията ѝ през първото тримесечие на 2024 г. служат като доказателство за потенциала за значителни печалби в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Байдън може да изгуби президентските избори според Марк Кюбан – ето защо

Въпреки че администрацията на Байдън се ориентира към крипто индустрията, силните страни в бизнеса остават недоволни от прекрачването на границата, което се прави от председателя на SEC Гари Генслер по различни въпроси, свързани с крипто сегмента.

15.06.2024 7:00 2 мин. четене

Инвестициите в крипто надминаха $1 милиард през май

Според данни на KuCoin през май на крипто пазара са направени инвестиции за над $1 милиард, въпреки че е отбелязан лек спад в сравнение с предходния месец.

15.06.2024 6:30 2 мин. четене

Тази акция може да засенчи печалбите от Nvidia през следващите 6 години

Бет Киндиг, главен технологичен анализатор в I/O Fund, твърди, че сред основните играчи в областта на изкуствения интелект (AI) може да има пренебрегната възможност.

15.06.2024 6:00 2 мин. четене

Обвиненията срещу директорите на Binance за укриване на данъци в Нигерия официално бяха свалени

Федералната служба за вътрешните приходи на Нигерия (FIRS) свали обвиненията срешу ръководителите на Binance Тигран Гамбарян и Надим Анджарвала според информация на Reuters.

14.06.2024 23:31 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.