НАЧАЛО Алткойни

Крипто експерт разкрива големи възможности: Chainlink, BTC и някои алткойни са на фокус

май 9, 2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто експерт разкрива големи възможности: Chainlink, BTC и някои алткойни са на фокус

Крипто анализаторът Кевин Свенсън смята, че Chainlink (LINK), децентрализирана оракулска услуга, е готова за значителен скок на алткойн пазарите.

Свенсън, който има значителен брой последователи в Twitter, посочва индикатора MACD (конвергенция/дивергенция на пълзящите средни) на LINK като индикация за неочакван възходящ скок. Трейдърите следят внимателно MACD, тъй като понякога той може да сигнализира за обръщане на тренда.

Според Свенсън месечният индикатор MACD за LINK е на прага на бичи кръст, първият от края на 2020 г. насам. Изразявайки своя оптимизъм, той заяви:

Силно съм уверен в този положителен резултат. Очаквам изненадващ пъмп за LINK.

Свенсон коментира и меме криптовалутата Pepe (PEPE), предполагайки, че пренасочването на капиталовия поток от Pepe към по-големи криптоактиви като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) може да има значително въздействие върху целия пазар.

Pepe от своя страна отбеляза зашеметяващ ръст от над 5,000% за по-малко от месец и някои анализатори очакват спекулативният устрем да продължи.

Подчертавайки наличието на ливъридж, Свенсън заяви:

Ако печалбите от Pepe започнат да се вливат в BTC и ETH, целият пазар ще се издигне… Огромният ливъридж в играта означава, че приток от половин милиард долара може да се превърне в милиарди в обем на търговията.

Освен това Свенсън прогнозира, че следващият ход на Биткойн ще изненада както скептиците, така и мечките. След като по-рано обяви рали до $48,000 той смята, че подобен скок ще предизвика още един бичи сезон за алткойните.

Тъй като Биткойн формира по-високо дъно по нашата параболична крива, има потенциал за значително възходящо движение към $48,000… Това предполага 65% ръст от текущото ниво, което представлява огромна възможност, ако се осъществи.

В обобщение, популярният крипто анализатор очаква значително възходящо движение за Chainlink и предполага, че капиталовият поток от Pepe към по-големи криптовалути като Биткойн и Етериум може да доведе до скок на целия пазар. Освен това той прогнозира бичо движение за Биткойн, което може да се прехвърли към алткойните.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.