НАЧАЛО Алткойни

Етериум: Масови трансфери на китове предизвикват ентусиазъм сред крипто общността

май 8, 2023 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум: Масови трансфери на китове предизвикват ентусиазъм сред крипто общността

Неидентифициран Етериум инвеститор наскоро е извършил значителни транзакции, включващи големи суми от най-големия алткойн по пазарна капитализация.

Първоначално тези трансфери бяха отразени от услугата за проследяване на големи транзакции по блокчейна Whale Alert.

Според Whale Alert инвеститорът е прехвърлил 80,000 ETH на стойност $154.58 милиона от неразкрит портфейл към крипто борсата Binance.US. За отбелязване е, че таксите за транзакциите за този многомилионен трансфер са били по-малко от $4.

През уикенда Whale Alert отбеляза и няколко други забележителни транзакции с Етериум. Например, едно лице прехвърли 19,093 ETH на стойност $36.81 милиона от неизвестен портфейл на базираната в САЩ крипто борса Coinbase, като плати такса от $4.20 за транзакцията.

Освен това Whale Alert проследи движението на 15,000 ETH на стойност над $30 милиона от портфейл, контролиран от Фондация Етериум, към крипто борсата Kraken. Разработчикът на Етериум е платил такса от над $11 за този трансфер.

В друг трансфер заможен инвеститор премести 12,800 ETH на стойност $25 милиона от неразкрит портфейл в Coinbase, като за транзакцията бе платена такса от по-малко от $11.

Тъй като тези ETH трансфери са извършени на крипто борси, съществува възможност токените да бъдат продадени на свободния пазар.

Към момента на писане на статията цената на Етериум възлиза на $1,865, което отразява спад от над 2.7% през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.