НАЧАЛО Алткойни

Крипто е в балон, тези два проекта ще оцелеят, твърди директор на Cardano

декември 7, 2022 18:23 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто е в балон, тези два проекта ще оцелеят, твърди директор на Cardano

Ръководител на разработчика на Cardano (ADA) Input Output Hong Kong (IOHK) твърди, че криптопространството е сравнимо с ерата на дотком балона.

В скорошно интервю, проведено в Messari Mainnet в Манхатън от криптоанализатора Скот Мелкер, Джери Фрагискатос, главен търговски директор на IOHK, каза, че преди четири години е сравнил криптопространството с началото на интернет.

Сега той твърди, че криптопространството е сравнимо с това, което последва – дотком балона.

През 90-те години на миналия век имаше натрупване на проекти в интернет и масивни инвестиции в дотком компании, които доведоха до масивен балон.

Когато той се спука, много компании се провалиха. Но се появиха огромни успехи, включително Amazon. Последва и нова вълна от успешни интернет компании като Facebook – вече познат като Meta.

Дългосрочната игра е [истината]. Когато започнах преди около четири години, казах, че сме в 90-те години на интернет. Вероятно в момента сме в периода на дот ком, от 99-та до 2000-та година…

Все още имам чувството, че сме в такава времева рамка.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Големите инвеститори агресивно трупат този алткойн


Фрагискатос прогнозира, че ADA ще издържи и ще оцелее балона в криптопространството благодарение на екосистемата, която го отличава от другите блокчейн проекти, като например липсата на дълбоко инвестирани рискови капиталисти (VC), които да търсят голяма възвръщаемост на инвестициите (ROI).

Друга голяма отличителна черта на Cardano е, че няма много вътрешни лица. Ако погледнете разпределението на собствеността на ADA, то е предимно на физически лица. Има много малко китове, много малко вътрешни лица. Няма рискови капиталисти, които да са взели 30%,40%, 50% от нея.

Така че това е друго много различно нещо, което отново идва от визията на мисията и се разпространява каскадно надолу. Рисковите инвеститори [които] казват: „Къде е моята възвръщаемост на инвестициите през следващата година? Извинете, къде е възвръщаемостта на инвестициите ми през следващото тримесечие?“

Ако не я получат, те ще кажат, че това е [провал]. Плюс това те също са платени от нашите конкуренти. И също така са стимулирани да създават този FUD [страх, несигурност и съмнение].

Фрагискатос също така е съгласен с Мелкер, че Етериум (ETH) е друг блокчейн проект, който вероятно също ще оцелее.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Има ли Етериум по-голяма перспектива за растеж от Биткойн?

Според проучване около 60% от инвеститорите смятат, че перспективите за растеж на Етериум (ETH) са по-убедителни в сравнение с Биткойн (BTC).

януари 31, 2023 9:03 2 мин. четене

Най-добрата криптовалута за начинаещи през 2023

Ако се чудите коя е най-добрата криптовалута за закупуване през 2023 година, много от вас ще останат шокирани, защото не е е Биткойн, а…

януари 30, 2023 19:35 5 мин. четене

Може да предстои голямо движение за Polygon и още един алткойн, твърди трейдър

Популярен пазарен коментатор сподели вижданията си за предстоящото ценово действие на два алткойна с големи пазарни капитализации.

януари 30, 2023 19:00 1 мин. четене

Cardano: Активното търсене на актива може да тласне цената нагоре

Докато оптимизмът в сектора на криптовалутите започва да затихва, Cardano (ADA) регистрира голямо търсене от страна на крипто трейдърите и инвеститори, което създава предпоставки за повишение на цената, ако тази тенденция се запази.

януари 30, 2023 18:15 2 мин. четене